Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
7 начина да запазите бронзовия тен дълго след като се върнете от морето 7 начина да запазите бронзовия тен дълго след като се върнете от морето
Facebook Twitter Google+За съжаление, повечето от нас не могат да прекарат цялото лято на плажа, така че прекрасният ни бронзов тен изчезва твърде бързо. За щастие има... 7 начина да запазите бронзовия тен дълго след като се върнете от морето

За съжаление, повечето от нас не могат да прекарат цялото лято на плажа, така че прекрасният ни бронзов тен изчезва твърде бързо. За щастие има няколко начина, по които можете да го задържите по-дълго и да изглеждате красиви и безупречни.

1. Най -важното е да хидратирате кожата. Колкото по-хидратирана е тя, толкова по-дълго ще задържите бронзовият тен.

 Също така, след всеки душ или вана, не забравяйте да приложите овлажняващ лосион.

2. При къпане нека температурата на водата да е хладка. Топлата вода изсушава кожата и също “измива” вашия тен.

3. Изберете естествено масло за грижа за кожата, като бадемово. Най-добрият ефект ще има, ако го приложите на мокра кожа веднага след душ. Също така, не се обличайте докато кожата не попие маслото.

4. Избягвайте употребата на душ продукти често, защото те също изсушават кожата. Също така изберете среда, чието рН е близко до естественото рН на кожата.

5. Не разтривайте кожата си с кърпа. След душ, просто се подсушете с мека кърпа, за да попиете леко водата от вас.

6. Яжте храни, богати на бета каротин, като пъпеши и моркови и приемайте допълнително капсули витамин B, които не само ще запазят цвета на вашата кожа, но и ще направят кожата ви блестяща.

7. Пийте колкото е възможно повече вода, за да поддържате кожата жива. Няма да постигнете по-добър резултат от този с хидратация.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари