Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Надрасках си новите кожени обувки, а толкова пари дадох за тях, добре че беше свекито да ми каже за този трик и да ги оправя Надрасках си новите кожени обувки, а толкова пари дадох за тях, добре че беше свекито да ми каже за този трик и да ги оправя
Facebook Twitter Google+Кожени обувки и мебели – всички те могат да бъдат възстановени! Забравете за драскотините по кожените обувки и мебели . Тези съвети... Надрасках си новите кожени обувки, а толкова пари дадох за тях, добре че беше свекито да ми каже за този трик и да ги оправя

Кожени обувки и мебели – всички те могат да бъдат възстановени!

Забравете за драскотините по кожените обувки и мебели . Тези съвети определено ще ви бъдат от полза!

 

Всичко е временно, включително и нещата, които използваме.

Доказателство са възклицанията: „Нищо не трае вечно!“, „Ще трябва да се примеря с това!“. Всичко, което можете да направите обаче, е да разберете, че най-добрите моменти от живота продължават и има начин прекрасните ви предмети да ви радват още дълго време.

Драскотините по кожените обувки, чанти и мебели се появят неочаквано. Не е страшно, ако сте забелязали неприятен дефект върху любимите си неща. За щастие, можете да го оправите!

Има няколко съвета, които по магически начин помагат за възстановяването на увредената кожа . Не е изключено във времето да забележите следи от износване по повърхността… Спокойно, всичко е поправимо!

 

Драскотини по обувките

Какво става, ако имате на обувките си не просто драскотина, а цяло цепване? Оказва се, че с помощта на лак за нокти или лепило без проблем и невероятно лесно ще се справите с тази ситуация.

 

Как да премахнете скъсването по кожените обувки?

Сложете върху клечка за зъби или кибритена клечка лак или лепило. Намажете проблемната област. Притиснете и задръжте в продължение на 3-4 минути, за да може кожата добре да се залепи. Ако цепнатината остава, я напълнете отново с лепило. След това приложете върху засегнатата област няколко слоя боя, подходящ цвят. Готово! Няма и следва от скъсването!

 

Как да премахнете драскотините с помощта на восък?

Дълбоките драскотини по кожените обувки могат да бъдат отстранени с помощта на восък или парафин . Загрейте восък или парафин и нежно приложете върху наранената кожа. Когато восъкът се втвърди, внимателно изтрийте с кърпа областта и затворете проблемното място с лак за обувки.

Кожените мебели , уви, твърде често биват повреждани. Възстановяването на кожените мебели напомня на процеса за възстановяване на обувките, но тук има и няколко трика!

Как да премахнете драскотините по кожени мебели?

Нанесете върху проблемната повърхност и около нея малко зехтин. Важно е да го направите в кръгови движения, внимателно и постепенно. Нека маслото изсъхне напълно. Ако драскотината не е изчезнала, приложете следната хитрост! Първо нанесете зехтин върху наранената кожа. След това навлажнете памучен плат с малко вода и приложете плат към цепнатината. Поставете топла ютията върху плата: въздействието на топлината ще помогне на маслото да проникне дълбоко в кожата и по този начин ще “излекува” драскотината. За да прикриете повредената област напълно, приложете с памучен тампон подходящ цвят крем за обувки. Свалете остатъците от крема с гъба.

 

Как да премахнете драскотините по лачените обувки?

Разтворете мек сапун в топла вода и избършете със сапунената вода драскотината върху обувките. Избършете обувките. Трябва да са напълно сухи. Нанесете върху одрасканото място лак за нокти в подходящ цвят. Един слой ще бъде достатъчен.

Лачените обувки са нежни и по тях може лесно да се появят пукнатини. За да предотвратите дефектите, трябва правилно да се грижите за обувките си. Никога не трийте лачените обувки с твърда четка и не ги излагайте на крайно високи или ниски температури.

Ако обувките се намокрят, ги избършете със суха кърпа. Също така се препоръчва 1 път в седмицата да бършете лачените обувки с вазелин или глицерин. Нанесете ги с помощта на гъба. Така ще предотвратите появата на драскотини и пукнатини!

В това видео подробно е обяснено как да премахнете драскотините от кожените си изделия. След като го изгледате, веднага приложете наученото!

Както виждате, даването на втори живот на любимите ви вещи – работи! Споделете тези полезни препоръки със своите приятели, те със сигурност ще ви бъдат благодарни.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари