Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Горене на мазнините на корема-Едни от най-ефективните начини Горене на мазнините на корема-Едни от най-ефективните начини
Facebook Twitter Google+Упражненията с ластик са много прости, те могат да ви помогнат да постигнете добри резултати и те могат да бъдат направени навсякъде.... Горене на мазнините на корема-Едни от най-ефективните начини

Упражненията с ластик са много прости, те могат да ви помогнат да постигнете добри резултати и те могат да бъдат направени навсякъде. Ако искате да имате пълноценна тренировка, не е задължително да ходите на фитнес или да си купувате тежести: този прост и ефективен инструмент ще ви помогне да развиете мускулите си с помощта на силата на съпротивлението.   Ние  опитахме кратка тренировка с тези ластици и искаме да ви покажем серията от упражнения, които ни допаднаха най-много.

Можете да изберете само няколко от тях, но за да постигнете най-добри резултати, препоръчваме да направите всички упражнения.

  За да изясним : имахме 2 ластика: един от тях като кръг, а другият е много по-дълъг и има свободни краища. Всичко, от което наистина се нуждаете, е ластик с краища, но за някои упражнения ще трябва да имате и с кръгла форма

 

1. Размахване на краката

Поставете ластика точно над глезените. Колкото по-малък е кръгът, толкова по-трудно е да се направи упражнението. Въртенето на краката може да се извърши отстрани, напред и назад. Направете 10-15 повторения за всеки крак.

 

2. Странични стъпки

Начално положение: краката са на широчината на рамене, ластикът е на бедрата точно над коленете. Направете странична стъпка и повторете 10-15 пъти за всеки крак.

 

3. Клекове

Оставете ластика в същата позиция и правете редовни клякания. Направете 15-20 повторения.

 

4. Напади

Стъпете върху ластика с един крак и задръжте краищата. Направете напади напред: 10-15 повторения за всеки крак.

 

5. Колене към гърдите

Това упражнение е малко трудно, но е чудесно за мускулите на краката и корема. Вземете края на ластика, сложите ръцете си на пода в поза за лицеви опори и направете това упражнение от коляно до гърдите. Опитайте се да направите това 5-10 пъти за всеки крак.

 

6. Горно тласкане на краката

Застанете на четири крака и вземете краищата заедно и изпънете единия крак. Повторете 10-15 пъти. Това упражнение е чудесно за бедрата.

 

7. “Велосипед”

Легнете на гърба си и поставете лактите на пода. Поставете ластика на краката и натискайте така, сякаш въртите педали за 2-3 минути.

 

8. Повдигане на тялото

Изправете корема си и вдигнете тялото. Правете поне 20 повторения.

 

9. Упражнение на вътрешните бедра

Това е страхотно упражнение за вътрешните бедра. Свийте коленете си в движение назад, така и задните части ще се включат също. Повторете 10-15 пъти за всеки крак.

 

10. Делтактивно упражнение

Поставете ластика на земята и стъпнете на средата. Вземете краищата и направете както е показано на снимката. Повторете 15-20 пъти.

11. Упражнение на бицепс и трицепс

Кръговия ластик помага да се упражняват повечето мускули на ръката. Поставете го на китките и сложете ръцете си нагоре. Издърпайте ръцете настрани и повторете 10-15 пъти.

 

12. Общи тренировъчни упражнения

Още няколко варианта на упражнения с кръгъл ластик. Направете 10-15 повторения.

13. Разтягане

По-лесно е да направите това упражнение с ластик с отворени краища. Поставете ръцете си зад гърба си и издърпайте ластика с дясната си ръка 10-15 пъти, след това превключете ръцете и повторете.   Опитвали ли сте тези упражнения?Харесват ли ви? Споделете какво мислите в секцията за коментари по-долу!

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари