Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
5 задължителни дрехи за това лято (Снимки) 5 задължителни дрехи за това лято (Снимки)
Facebook Twitter Google+Модните редактори препоръчват тези пет задължителни дрехи това лято. С тях не само, че ще бъдете модери и стилни, но и ще... 5 задължителни дрехи за това лято (Снимки)

Модните редактори препоръчват тези пет задължителни дрехи това лято. С тях не само, че ще бъдете модери и стилни, но и ще се чувствате комфортно.

Бяла памучна рокля

Широките памучни рокли са като тези, създадени за високи температури. Няма по-добър материал от памука, а моделът е доста модерен.

 Винаги е по-добре през лятото да избирате по-светли цветове, тъй като това ще ви предпази от лъчите на слънцето. Също така, тези модели са много лесни за комбиниране. Достатъчно е просто да ги допълните с равни сандали или сандали с платформи, плетена чанта и златни обици!

Къси панталони

Лятото е единственият сезон, когато можете наистина да изглеждате шик във всеки един момент, дори с къси панталонки. Една копринена риза, маратонки и дискретни бижута ще допълнят перфектно този външен вид.   Рокля с тропически принт

Модели от рокли с тази дължина ще подчертаят женската фигура.

Пасват си със сандали на платформа, но също и с равни сандали.

Бели дънки

Летният сезон са хит белите джинси, които можете да комбинирате с копринена блуза или топ.

Равни сандали или чехли

Равните сандали и чехли са изключително удобни. Красиво оформени, перфектно съчетани с всяко парче. Комбинират се идеално с широки панталони.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари