Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Стилни, модерни и удобни: Сандалите на лято 2018 (Снимки) Стилни, модерни и удобни: Сандалите на лято 2018 (Снимки)
Facebook Twitter Google+Какво е лято без слънце и удобни сандали? Тук най-важното е да направим правилният избор и да придобием не само красиви, но и стилни, модерни... Стилни, модерни и удобни: Сандалите на лято 2018 (Снимки)

Какво е лято без слънце и удобни сандали? Тук най-важното е да направим правилният избор и да придобием не само красиви, но и стилни, модерни и удобни модели. За да вземете правилното решение, нашата статия разкрива модните сандали за лято 2018:

Сандали на платформата лято 2018

През лятото на 2018 г. на мода ще са всички видове сандали на платформа. В допълнение към факта, че сандалите от тези модели изглеждат много стилни, ярко и незабравимо, те също са невероятно удобни и гъвкави.

Могат лесно да допълнят най-разнообразните летни комбинации, от романтични до бизнес.

Цветни обувки със затворени пръсти

Модни сандали с ток-стъкло

Удобните, но екстравагантни токчета дават специален чар на летните обувки, което ги прави особено атрактивни и уникални.

Равни сандали и чехли с камъни лято 2018

Идеалният вариант за лятото са удобните равни сандали и чехли. Знаейки това, дизайнерите всеки сезон представят много вариации на такива обувки. Това се случи и това лято – от елегантни модели до оригиналните сандали в гръцки стил.

Сандали с квадратен ток

Сандали с квадратен ток – друга тенденция на сезон лято 2018.

Такива модели, хармонично съчетават комфорт и стил, което прави тези сандали подходящи в различни ситуации. Те са идеални и за ежедневен тоалет и за празничен външен вид.

Модни плажни чехли 2018

Истинският хит на летния сезон 2018 са плажните чехли. Те, като правило, изключват високите токчета, сложния декор и скъпата текстура. Тяхната основна задача е да се създаде комфорт, но и да бъдат стилни и женствени.

Сандали в спортен стил лято 2018

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари