Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Еволюцията в стила на Меган Маркъл-Ето колко се промени начинът ѝ на обличане, след като се запозна с Хари Еволюцията в стила на Меган Маркъл-Ето колко се промени начинът ѝ на обличане, след като се запозна с Хари
Facebook Twitter Google+След сватбата с принц Хари, Мегън Маркъл се превръща в икона на британския стил. Нейните взаимоотношения с един от наследниците на трона се развиват постепенно: Повече... Еволюцията в стила на Меган Маркъл-Ето колко се промени начинът ѝ на обличане, след като се запозна с Хари

След сватбата с принц Хари, Мегън Маркъл се превръща в икона на британския стил. Нейните взаимоотношения с един от наследниците на трона се развиват постепенно: Повече от година тя е била сгодена. По същия начин, предпочитанията в дрехите на бъдещия представител на кралското семейство постепенно се променят.

Преди да се срещне с принца, Меган Маркъл е американска актриса от Холивуд, която няма представа за модата в Лондон.

 Тя има какво да научи за етикета, обичаите и стила на висшето общество на Великобритания, за да стане част от него.

Еволюцията на Мегън се оказа в погледите на любознателната публика, която в крайна сметка даде най-висока оценка за резултатите от нейните усилия.

 

Съпругата на принц Хари Меган Маркел

Пролетта на 2016 г. в снимката вляво. Меган е пълна с американски блясък и демонстративност.

Юни 2017 г.

на снимката вдясно. Имиджът на Мегън се основава на принципите на простота и практичност.

Ноември 2015 г. на снимката вляво. Световно събитие в Холивуд. Мис Маркъл е съблазнителка с дълбоко деколте. Юни 2017 г. на снимката вдясно, партито на заснемането на Сезон 7 от поредицата “Форс Мажор”, в който Мегън изигра една от основните роли. На снимката актрисата е изпълнена с лековатост и небрежност.

Както виждаме, преди няколко години актрисата обичаше холивудския стил и предпочитаните американски марки: коктейлни рокли от Марчея и плътни дрехи от Хърв Легер.

Веднага щом Мегън осъзна, че е сериозна връзката ѝ с Хари, тя започва да подбира внимателно дрехи на английски дизайнери и също несъзнателно копира стила на монарсите.

На снимката отляво Кейт Мидълтън през октомври 2015 г. на благотворителна вечеря в музея Виктория и Албърт в рокля от Ердем. А на снимката отдясно – Мегън Маркъл през март 2017 г. на сватбата на Том Искрип, приятел на принц Хари, в много подобен костюм от същата британска марка Ердем.

Елизабет II в яке от Барбър през май 2014 г. и Мегън Маркъл в яке на същата марка през април 2017 г.

Кейт през февруари 2012 г. в палто от английската марка Хобс и Меган през декември 2016 г. във връхно облекло от Хобс.

Наскоро Меган имаше ботуши от “Хънтър”, които е обичала и принцеса Диана. Гардербът на Меган също е попълнен с артикули от Антонио Бердари, Бърбъри, Аквазура и аксесоари от Бърбъри и Мълбъри.

Сега херцогинята на Съсекс може да бъде поздравена с факта, че се е превърнала в органична част от кралското семейство. Мегън се научи да избира правилно дрехите, както се изисква от етикета на монарсите. Британското общество също така топло приветства американката, която смени гражданството и вярата си в името на Англия .

Стилът на Мегън Маркъл се промени към по-добро. Сега самата тя може да даде съвети как да го подобрите. И ето някои от тях.

— Не се страхувайте да носите червени рокли. Основното е да избереш нюанс, който да съответства на цвета на кожата. — Не пренебрегвайте женските костюми: пола и сако. — Да обичаш черната рокля . — Изберете пастелни нюанси, които съответстват на цвета на вашата кожа. — Стиловете на сложни кройки трябва да са от едноцветен плат. — За неформални събития изберете дънки или панталони и лека риза или блуза. — Не забравяйте, че белият цвят не изпълвъ, но освежава. — Уверете се, че имате в гардероба стилно палто. — Цветни принтове се използват само в стила на полата. — Ярки дрехи се съчетават с грим телесен цвят.

И какви трикове използвате, за да изглеждате 100% ?

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари