Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последна информация: Брутално убийство на жена покърти България! Убиецът е 17-годишен! Последна информация: Брутално убийство на жена покърти България! Убиецът е 17-годишен!
Facebook Twitter Google+Окръжната прокуратура в Шумен задържа за срок до 72 часа 17-годишно момче, след като му е повдигнато обвинение за умишлено убийство, съобщиха... Последна информация: Брутално убийство на жена покърти България! Убиецът е 17-годишен!

Окръжната прокуратура в Шумен задържа за срок до 72 часа 17-годишно момче, след като му е повдигнато обвинение за умишлено убийство, съобщиха от държавното обвинение.

 

На 8 юни срещу 9 юни младежът се събрал с компания в дома на мъж от шуменското село Лятно.

В компанията била и 45-годишната Е.Р. Почерпили се с алкохол, след което домакинът изгонил жената.

Тя отишла до селския магазин, после се върнала отново в къщата. Появата й била забелязана от 17-годишния. Той излязъл на улицата и й нанесъл побой с ритници и юмруци, като я повалил на земята.

Жената била настанена в болница, но на 26 юни починала вследствие на жестокия побой.

След деянието младежът и майка му се преместили да живеят в Силистренско. Той е съпричастен и към друго досъдебно производство за нанесена телесна повреда.

Окръжната прокуратура в Шумен ще внесе искане в Шуменския окръжен съд за вземане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

Още от категорията
Коментари