Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Много хора смятат, че да родиш след 40 години е просто лудост! И какво да кажем за бременност след 50 Много хора смятат, че да родиш след 40 години е просто лудост! И какво да кажем за бременност след 50
Facebook Twitter Google+Много жени мечтаят да станат майки. Животът е странно и непредсказуемо нещо, което дава щастие на майчинството, когато го искат, прави други... Много хора смятат, че да родиш след 40 години е просто лудост! И какво да кажем за бременност след 50

Много жени мечтаят да станат майки. Животът е странно и непредсказуемо нещо, което дава щастие на майчинството, когато го искат, прави други нервни, а някои дори нямат такъв шанс.

Понякога животът и понякога самите жени решават да отложат концепцията за детето.

Много експерти твърдят, че зачеването на дете след 35 години е голям риск.

Лесно е да си представите какво казват за бременност след 50 години … Но днес ще ви разкажем за смели жени, всяка от които, за да стане майка, се решава на невероятен подвиг!

 

Бременност след 40 години

9 СМЕЛИ ЖЕНИ

Елизабет Ан Бътл

Тази жена постави световен рекорд за интервала между ражданията. Тя роди първото дете на 19 години. И след 41 години се появи второто дете. По това време жената е на 60 години.

Доу Брук

Друг световен рекорд принадлежи на британския Доу Брук, който е заченал детето по естествен път и го е извършила на 59-годишна възраст. Тя ражда здрав син. Това е красиво!

Адриен Барбо

Тази актриса се опитвала да има дете от много години, но нищо не се случвало. Всички опити за борба с женското безплодие били напразни. Дори изкуственото оплождане не помогнало. Самият живот наредил всичко и дал на жената не само едно, а две деца наведнъж  на 51 години, когато вече се е отказала от всички опити да забременее. Това е истинско чудо!

Людмила Белявска

Втората съпруга на руския актьор Александър Белявски. Тази смела и смела жена роди дете на 52 години. Трябва да се отбележи, че бащата на детето по онова време е вече на 70 години!

Соланж Коуту

Соланж Коуту е известна  от популярната преди време  телевизионна поредица “Клонинг”. През 2010 г. актрисата се омъжи за по-млад от нея с 30 години. И една година по-късно имат бебе. По това време жената е навършила 54 години. Какво не можеш да направиш за любим човек!

Бевърли Д’Анджело

Актрисата и певицата стана майка след 50 години. Тя даде на Ал Пачино, нейния съпруг, близнаци. Бременността не беше лесна, бебетата се родиха преждевременно, но за щастие всичко се оказа наред.

Хелън Морис

Съпругата на ненадминатия режисьор Мартин Скорсезе го дари с дъщеря на 52-годишна възраст. Франческа се ражда здрава и навреме. Сега тя активно снима филми на баща си.

Адриана Илиеску

Тази румънска писателка на 66-годишна възраст роди дъщеря си. Раждането беше трудно и трябваше да направи спешен цезарово сечение, защото стана известно, че второто дете вече е умряло. Беше изключително опасно, но жената пое този риск за възможността да стане майка!

Тина Малоун

Бременността на тази жена предизвика огромен резонанс. Една добре известна британска актриса ражда второ дете точно преди да навърши 51 години. Тя и съпругът й мечтаят за дете много дълго време и решават да направят  използват яйцеклетка от донор.

За да се превърне мечтата за дете в реалност, жената  следва всички препоръки на лекаря и дори губи тегло с 60 килограма. Но сега имат красива дъщеря – Флейм.

Самата Тина коментира решението си: “Не казвам, че всеки трябва да тича и да има дете на 50 години, но твърдо вярвам, че по-възрастните жени са много по-добри майки. Аз не съм идиот, знаех всички рискове, свързани с раждането, но трябва да поемете този риск, за да получите това, което искате. Разбира се, трябва да има ограничение за всичко. Мисля, че след 55 – е твърде късно, защото искам да видя поне моето дипломирано дете.

Тенденцията на жените да раждат след четиридесет години с всяка година набира скорост и за това има много причини. Но това е много опасно начинание, което носи много рискове както за майката, така и за бебето. Но какво, ако желанието да станеш майка е по-силно? Зависи от жената да решава, дали да стане майка е късно. Може би, Тина Малоун е права и майчинството наистина си струва да му се даде шанс …

Какво мислите за късна бременност и каква възраст считате за най-добрата за зачеване на дете ? Споделете с нас в коментарите!

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари