Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Дефне от Част от мен и мъжът й се появиха за пръв път пред камерите след като загубиха бебето си (Снимки) Дефне от Част от мен и мъжът й се появиха за пръв път пред камерите след като загубиха бебето си (Снимки)
Facebook Twitter Google+Тези дни Бегюм Кютюк и Ердил Яшароолу се срещнаха с приятели в едно заведение в Бебек. Съпрузите, които загубиха бебето си (Бегюм... Дефне от Част от мен и мъжът й се появиха за пръв път пред камерите след като загубиха бебето си (Снимки)

Тези дни Бегюм Кютюк и Ердил Яшароолу се срещнаха с приятели в едно заведение в Бебек. Съпрузите, които загубиха бебето си (Бегюм направи спонтанен аборт в четвъртия месец от бременността си) разказаха за този период… “Ние преживяхме много тежки дни … Слава богу сега всичко е наред.

Моята жена е общителна и весела, като тинейджърка.“  От този разговор стана ясно, че съпрузите искат да си имат друго дете.

/За жената

 

Още от категорията
Коментари