Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Деси Банова с трогателни думи за Плевнелиев! Деси Банова с трогателни думи за Плевнелиев!
Facebook Twitter Google+На 17 юни красивата синоптичка Деси Банова мина под венчилос Росен Плевнелиев. Двамата се врекоха пред закона и пред Бог в тесен кръг... Деси Банова с трогателни думи за Плевнелиев!

На 17 юни красивата синоптичка Деси Банова мина под венчилос Росен Плевнелиев. Двамата се врекоха пред закона и пред Бог в тесен кръг от  близкии приятели в манастира “Свети Мина” край София.

Деси е третата съпруга на президента.

Въпреки това желанието й за голямо тържество не липсва и тя споделя, че същинското такова с много гости и танци ще се състои след като се роди очакваният наследник на фамилията.

“Знам причините, поради които не са се запазили предишните му бракове. И не се притеснявам, напротив. Сигурна съм, че той не е по краткосрочните връзки. Жената до него е неговата. И не се опитва да го скрие, а го заявява пред целия свят… Неговите приятели се учудиха, когато разбраха, че ще се жени.

Посъветваха го да живее заедно с мен, да си направим дете, но защо ще се женим не разбираха. Той обаче вярва в брака…”, разказва Деси пред EVA. На въпрос защо са избързали с бебето, тя споделя, че е нямала време да мисли дали ще и е трудно: “Готова съм да направя всичко за този човек”, категорична е тя.  /За жената

Още от категорията
Коментари