Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Джулиана Гани се наежи! Вързаха ѝ тенекия и я завлякоха с пари Джулиана Гани се наежи! Вързаха ѝ тенекия и я завлякоха с пари
Facebook Twitter Google+Джулиана Гани не може да се побере в кожата си от яд, видя БЛИЦ. Красавицата остана с пръст в уста, след като... Джулиана Гани се наежи! Вързаха ѝ тенекия и я завлякоха с пари

Джулиана Гани не може да се побере в кожата си от яд, видя БЛИЦ.

Красавицата остана с пръст в уста, след като известна звезда и обеща да запишат песен и избяга. Джулиана Гани, която е известна с наивността си буквално настръхна от наглата измама и написа гневен пост в мрежата. Публикуваме го без редакторска намеса:

“Омръзна ми от несериозни и некоректни хора.

Трябваше през последните два дни да бъдем в студиото с уж голямата звезда Danny Levan, за да запишем новата си песен. Той да пее, а аз да свиря на пиано. И накрая какво? Тоя заминал за Атина, а аз стоя и го чакам. Че той за кого се помисли??? От тук нататък да забрави за мен, нищо няма да направя за него повече…!!!”

Още от категорията
Коментари