Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Бедите не свършват за Веско Маринов. След загубата на баща му и Тончо Русев вкараха майка му в болница Бедите не свършват за Веско Маринов. След загубата на баща му и Тончо Русев вкараха майка му в болница
Facebook Twitter Google+Майката на Веско Маринов легна болна, певецът и изгората му ще пратят в гроба възрастната жена Майката на Веско Маринов е съсипана.... Бедите не свършват за Веско Маринов. След загубата на баща му и Тончо Русев вкараха майка му в болница

Майката на Веско Маринов легна болна, певецът и изгората му ще пратят в гроба възрастната жена

Майката на Веско Маринов е съсипана. Възрастната жена постъпи в болница след като вдигна високо кръвно заради прочутия си син.

 

Трубадурът, който уж бе скъсал със скандалната си любима Веска от Добрич пак е завъртял любов с нея.

Баба Йорданка не искала и да чуе за сервитьорката и била категорично против да й става снаха.

Родителката на певеца, която нарече публично любовницата му уруспия не можела да се начуди как една жена може да зареже семейство и деца и да хукне подир някой мъж.  Месеци  след случката се спомина и бащата на певеца от стрес и диабет.

Болната му майка и загубата на баща не попречи на Маринов да се вихри като плейбой. Въпреки, че заяви в интервю пред телевизия Планета, че е самотен и няма половинка до себе си запознати разкриват, че до като родителката му си лекувала кръвното в болницата той се скъсал да купонясва с Веселина Пеева. Говори се, че двамата били видени заедно през уикенда в петзвездния луксозен комплекс Пирин голф клуб.

После били забелязани да консумират връзката си в къща край старопрестолния град. Любовниците отделили време да отидат и на парти в Пловдив, водещ, на което бил самият Митко Рачков.

Динамичният им любовен живот ескалирал  по времето докато баба Йорданка била на легло в болницата.

Близки до певеца твърдят, че на моменти когато Веско Маринов изпаднел в емоционално откровение признавал, че се чувства виновен за разбитото семейство на въпросната Веселина.  И, че заради нея са се разболели старите му родители. Именно за това криел, че са заедно и не признавал за връзката си, предават от hotarena.net.

Още от категорията
Коментари