Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
5-те най-модерни прически за лятото на 2018 (Снимки) 5-те най-модерни прически за лятото на 2018 (Снимки)
Facebook Twitter Google+Изгладената коса изглежда елегантна и красива. И освен това е много популярна това лято. Представяме Ви най-модерните прически за лято 2018 с пригладена назад коса,... 5-те най-модерни прически за лятото на 2018 (Снимки)

Изгладената коса изглежда елегантна и красива. И освен това е много популярна това лято.

Представяме Ви най-модерните прически за лято 2018 с пригладена назад коса, които ще се хареса на тези, които не знаят какво да правят с косата си.

1. Изправена назад

За работни и бизнес срещи този стил е подходящ.

За да направите такава прическа, просто нанесете гел върху косата си, срешете я назад и я вдигнете зад ушите си. Горните нишки могат да бъдат повдигнати с сешоар и гребен. Фиксирайте резултата с лак.

2. Гладкост

Гладко прибрана коса на опашка с ефект на мокра коса е много популярна прическа сред представителите на шоу бизнеса. Това е прическата, която ще създаде ефект и ще изглежда перфектно с всяка елегантна рокля.

Срешете косата си назад и я съберете в опашката, напръскайте със спрей и косата ви ще бъде готова за няколко минути.

3. Небрежност

Добавете към изображението си небрежност. Това е възможно чрез прилагане на гел върху косата и леко наместване с ръце.

4. Обем в корените

Тази прическа е идеална, ако забравите да измиете косата си. Просто изсушете косата обратно с кръгъл гребен и сешоар и я вдигнете в корените. Фиксирайте с гел.

5. Разделяне отстрани

Тази прическа ще подмлади лицето и ще съживи косата. Нанесете спрей от текстура и блясък на косата си, срешете косата си назад и след това направете раздяла от страната, която ви подхожда. Изгладете косата си с пръсти.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари