Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Приятелките казват, че имам циганска грива. Да, тайната я научих от една циганка, но не е магична съставка! Трябва само постоянство! Приятелките казват, че имам циганска грива. Да, тайната я научих от една циганка, но не е магична съставка! Трябва само постоянство!
Facebook Twitter Google+Във всеки козметичен магазин има огромна витрина с  продукти за грижа за косата . Всяко шишенце свети с ярка опаковка и обещава да добави блясък,... Приятелките казват, че имам циганска грива. Да, тайната я научих от една циганка, но не е магична съставка! Трябва само постоянство!

Във всеки козметичен магазин има огромна витрина с  продукти за грижа за косата . Всяко шишенце свети с ярка опаковка и обещава да добави блясък, обем и здравина към косата ви, а и да направи дори повече. Е, да се постигне това всъщност е възможно и у дома.

Днес ви предлагаме 4 рецепти за  домашни лосиони  за коса, популярни сред  ромите

. А къде сте виждали циганка без гъста и лъскава грива ? Всички средства са съставени от естествени продукти, които всеки има в кухнята си, така че нищо не пречи да ги изпробвате!

шик тайни за коса

Домашни лосиони за коса

Меден лосион
Смесете домашно яйце с 1 супена лъжица и 2 супени лъжици слънчогледово олио или зехтин. Нанесете сместа върху косата си, увийте главата с кърпа и загрейте със сешоара или печка-духалка. След 15 минути маската трябва да се измие хубаво с топла вода и шампоан.

Конячен лосион
Разбийте един жълтък с 2 супени лъжици коняк и втрийте в кожата на главата си.
След 15 минути изплакнете с отвара от лайка.

цигански маски за коса

Цигански
Нарежете почистен лук и го залейте с 0.5 чаша ром или коняк. Един час по-късно прецедете и втривайте в кожата на главата всеки ден. Мирише малко неприятно, но това средство спасява дори бързото оплешивяване!

Яйчен
Добре разбийте микс 2 жълтъка с 1 чаша топла вода. Нанесете сместа върху косата си и я оставете за един час. Средството трябва да се измие без употребата на шампоан.

цигански тайни за коса

Добре поддържаната коса придава луксозен вид на лицето, независимо от това дали имате къса прическа или лъвска грива. Възползвайте се от тези домашни рецепти и се поглезете с малко СПА в банята. Това е добър начин да се отървете от стреса и умората! И, между другото, не забравяйте да споделите статията с любимата си приятелка!

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари