Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Баба й се зарадва много, когато тя реши да използва нейната рокля за сватбата-Удивително е, колко красива е и днес! Баба й се зарадва много, когато тя реши да използва нейната рокля за сватбата-Удивително е, колко красива е и днес!
Facebook Twitter Google+Спомените не са най-важни само за двойката, която сключва брак, но и за нейните близки. 23-годишната Джордан Клевърли от американския щат Айдахо,  реши... Баба й се зарадва много, когато тя реши да използва нейната рокля за сватбата-Удивително е, колко красива е и днес!

Спомените не са най-важни само за двойката, която сключва брак, но и за нейните близки.

23-годишната Джордан Клевърли от американския щат Айдахо,  реши да се омъжи с роклята на своята баба. Тя решила роклята й да има силна сантиментална стойност, с което да зарадва баба си, която много обича.

Тя скрила плановете си от своята майка, дори от бъдещия ѝ мъж.

 

Преди да реши дали булчинската рокля, ушита през 1962 г., да бъде преправена или запазена в същия вид, Джордан отива на тавана в родния си дом, за да я намери из множеството кутии и кашони, покрити с прах. Хващайки я в ръцете си, тя установява, че е нейният размер и почти не се налагат корекции.

Гледайки пожълтелите снимки от сватбата на своята баба, американката не може да повярва, че дизайнът на роклята е актуален и в наши дни. Горната ѝ част е с леко V-образно деколте, цялото от дантела, а долната – от нежна коприна в цвят шампанско, с нежни бродерии. Най-красивото в нея е дългият ѝ шлейф.

Няколко седмици преди сватбата, младоженците правят така наречената вечеря репетиция, на която заедно с роднините се черпят и изясняват всички детайли по церемонията в църквата и партито. Малко преди нея Джордан Клевърли облича роклята на своята баба и я кани да я види. Този вълнуващ момент запечатва фотографът Кортни Питърсън.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари