Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Невероятната история на бременна жена разтърси света Невероятната история на бременна жена разтърси света
Facebook Twitter Google+Животът е способен да педложи някои шантави изненади, и то в моменти, когато най-малко очаквате. Така се случи и с Джули и Хосе Карлес. Те се женят през 2005... Невероятната история на бременна жена разтърси света

Животът е способен да педложи някои шантави изненади, и то в моменти, когато най-малко очаквате. Така се случи и с Джули и Хосе Карлес.

Те се женят през 2005 г., когато били на 30 години.

След година брак двойката посещава лекар и разбира, че има проблеми със зачеването, вероятно заради Джули. Тестовете показват, че естествена бременност е малко вероятно да се случи. Джули и Хосе започвата да търсят различни методи за решаване на този проблем. Междувременно обаче Джули забременява.

Двамата са щастливи и започват да се подготвят за идването на бебето. При първото посещение при гинеколог, той им казал че ги очаква голяма изненада. Джули и Хосе се усмихват един на друг, мислейки, че ще имат близнаци. Да, ама не. Бебета се оказват четири!

След първоначалния шок Джули и Хосе се фокусират върху позитивната ситуация. Бременността не била лека и лекарите предупредили двойката, че шансовете за оцеляване и добро здраве на всички бебетата е само 20%. На бъдещите родители било предложено селективно прекратяване на бременността, да „намалят” бебетата от 4 на 2, което щяло да увеличи шансовете им за оцеляване.

Бъдещите родители обаче решили, че ще рискуват и ще запазят всичките си бебета, а съдбата ще реши какво ще се случи.

И така до 29-та седмица на бременността, когато Джули била приета за спешно секцио. За щастие тя родила 4 момиченца и всяко едно от тях тежало по-малко от 3 килограма (1.361 кг). След 8 седмици в болницата момичетата най-накрая трябва да се приберат вкъщи.

Новородените Джесика, Холи, Джорджия и Ели били абсолютно еднакви близначки. Докато момичетата навършили 1 година, Джули можела да ги различи само пишейки първата буквичка от името им на крачетата им.

Джули е една от само 27-те жени в света, които са заченали по естествен път цели четири бебечета – еднояйчни при това.

В следващите снимки може да видите необикновения живот на щастливото семейство.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари