Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Тези маникюри станаха хит за лято 2018! (Снимки) Тези маникюри станаха хит за лято 2018! (Снимки)
Facebook Twitter Google+ Маникюри с футболисти , футболни топки и националния флаг на Русия, предлага салон за маникюр и педикюр в Москва. По случай... Тези маникюри станаха хит за лято 2018! (Снимки)

Маникюри с футболисти , футболни топки и националния флаг на Русия, предлага салон за маникюр и педикюр в Москва. По случай Мондиал 2018 , неговият екип оставя на заден план традиционната ноктопластика, за да изработва нестандартните нокти на тема футбол .  

Благодарение на снимките в социалната мрежа Instagram, работата на въпросния салон става известна в цял свят.

Маникюрите им са доста по-нестандартни от останалите, предлагани на други места.

За да предложи нещо по-различно и изпълни прищявките на фенките на футбола от Русия и други държави, които идват в Москва за световното, салон „Nail Sunny” пуска уникални оферти, които се разграбват като топъл хляб. 

Привърженичките на руския национален отбор имат възможността да избират между няколко разновидности на маникюр с цветовете на руското знаме. В част от тях е включена футболна топка. Най-интересни са фигурите на футболисти, които могат да бъдат поставени на всеки нокът поотделно, като екипите им се рисуват според предпочитания отбор на клиентките. 

Освен маникюрът за футболните фенки , салонът предлага и други, които са доста нетипични. Нокти под формата на разноцветни гребени, с които да си решете косата; с вилици и лъжици, за да похапвате любимата храна; с крокодили, които могат да захапят пръста ви, ако не внимавате; с тоалетна хартия или тоалетна чиния; с главата на истинска четка за зъби, която да ползвате под предназначение. Това са част от уникалните произведения на маникюристите от руския салон, които споделят, че вече нямат свободни часове в следващите няколко месеца. 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари