Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Невероятните тоалети на племенницата на Даяна: Рокли, които впечатлиха дамите по цял свят (Снимки) Невероятните тоалети на племенницата на Даяна: Рокли, които впечатлиха дамите по цял свят (Снимки)
Facebook Twitter Google+Племенницата на принцеса Даяна – лейди Кити Спенсър , винаги впечатлява с бляскавата си поява на събития. 27-годишната модна икона избира невероятни... Невероятните тоалети на племенницата на Даяна: Рокли, които впечатлиха дамите по цял свят (Снимки)

Племенницата на принцеса Даяна – лейди Кити Спенсър , винаги впечатлява с бляскавата си поява на събития.

27-годишната модна икона избира невероятни тоалети, с които винаги попада в обсега на фотографите.

На последното лятно парти в музея “Виктория и Албърт” в Лондон тя се появи с калейдоскопична рокля във всякакви цветове. Тя бе осеяна с всевъзможни флорални мотиви, а белите контури около отделните елементи, придаваха средиземноморско усещане на тоалета.

Кити Спенсър е дъщеря на Ърл Чарлз Спенсър – по-малкият брат на принцеса Даяна.

Майката на Кити – бившият топмодел Виктория Айтен , страда от хранително разстройство, проблеми с наркотиците и извънбрачните връзки на мъжа си. За да избяга от любопитните погледи, семейството се мести в Констанция, предградие на Кейптаун. Бракът на родителите става неспасяем и през 1997 г., когато умира Даяна, двамата се развеждат.

Тя се появява в обществото през 2007 година, когато посещава възпоменателна церемония за леля си. На 22-годишна възраст се връща окончателно във Великобритания и става любима тема на булевардните медии на Острова. Тя тръгва по стъпките на майка си и започва да развива кариера на модел. Появява се на множество корици, като в това число и на японския Vogue. През февруари 2017 г. прави дебюта си за Dolce&Gabbana, а на подиума носи блестяща тиара.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари