Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Косата ми започна да пада много и да побелява, една приятелка ми каза за тази рецепта, цял живот я прави и има здрава и плътна коса Косата ми започна да пада много и да побелява, една приятелка ми каза за тази рецепта, цял живот я прави и има здрава и плътна коса
Facebook Twitter Google+Това средство е без странични ефекти и има способността да реши проблема с побелелите коси. Преждевременно побелелите коси са често срещан проблем... Косата ми започна да пада много и да побелява, една приятелка ми каза за тази рецепта, цял живот я прави и има здрава и плътна коса

Това средство е без странични ефекти и има способността да реши проблема с побелелите коси. Преждевременно побелелите коси са често срещан проблем днес, така че мнозина търсят своите мигновени решения. Това е изпитано средство, което ще ви помогне в проблемите с побелелите коси. Това средство е без странични ефекти и прави косата здрава и плътна.

Какво ще ви е необходимо:

Лимон – 4 броя Ленено семе – 200 грама Мед – 1 килограм Чесън – 3 малки скилидки

Начин на приготвяне:

1. Поставете 2 лимона (с кората) и чесън в блендер, докато се получи гъста паста. 2.

Почистете останалите 2 лимона и пригответе паста от тях. 3. След това добавете меда и лененото семе към пастата и разбъркайте добре. 4. Съхранявайте сместа в стъклен буркан в хладилника.

Как да приемате тази смес?

Трябва да използвате 1 супена лъжица от тази смес всеки ден в продължение на 30 минути, преди всяко хранене. Трябва да използвате дървена лъжица за сместа, за да се предотврати появата на химическа реакция. Тази смес се препоръчва да се приема най-малко 3 пъти на ден, за да има бързи резултати. При редовна употреба, ще забележите огромна разлика в структурата и качеството на косата. Вие ще видите, че косата е гъста, силна и косопада е спрял!

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари