Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Помните ли красивата Каралайн от Дързост и красота? Ето как изглежда тя днес (Снимки) Помните ли красивата Каралайн от Дързост и красота? Ето как изглежда тя днес (Снимки)
Facebook Twitter Google+Джоана Джонсън винаги ще остане в съзнанието на милиони зрители с ролята си на Каралайн Спенсър . Красивата, нежна и интелигентна (също... Помните ли красивата Каралайн от Дързост и красота? Ето как изглежда тя днес (Снимки)

Джоана Джонсън винаги ще остане в съзнанието на милиони зрители с ролята си на Каралайн Спенсър .

Красивата, нежна и интелигентна (също и перфектна) половинка за богатия наследник Рич Форестър в куловата поредица ” Дързост и красота “.

Джонсън е родена в град Финикс, Аризона през 1961 г. Завършва специалност “Литература” в Калифорнийския университет.

56-годишната актриса стартира кариерата си в края на 80-те, а най-запомнящата й се роля е тази на Каралайн Спенсър. Тя става част от “вечната” поредица през 1987 г.

Характерно за Спенсър е, че е добро и възпитано момиче, което уважава по-възрастните.

След редица препятствия, в които участва Брук, която е близка приятелка на Каралайн, тя и Рич вдигат сватба. Приказката обаче не приключва щастливо. Шест месеца по-късно Каралайн разбира, че е тежко болна и умира.

Така през 1990 г. Каралайн “излиза” от “Дързост и красота”.

Години по-късно, актрисата Джонсън се завръща отново в сериала, но като сестрата на Каралайн.

Джоана променя посоката на кариерата си. След “Дързост и красота” тя издава музикален албум. След това професионалните изяви на Джонсън са по-скоро зад кадър като продуцент. Последният голям продуцентски проект на Джоана е “Семейство Фостър”.

През 2012 г. красивата актриса и продуцент разкрива пред света в интервю, че е хомосексуална. Тя се жени за актрисата Мишел Агну. Имат две осиновени деца.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари