Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Модни нюанси за блондинки: 9 красиви предложения за лято 2018 (Снимки) Модни нюанси за блондинки: 9 красиви предложения за лято 2018 (Снимки)
Facebook Twitter Google+Отстрани може да изглежда, че русото е скучно и монотонно, но това е само на пръв поглед. Просто слушайте как звучат как имената на цветовете... Модни нюанси за блондинки: 9 красиви предложения за лято 2018 (Снимки)

Отстрани може да изглежда, че русото е скучно и монотонно, но това е само на пръв поглед. Просто слушайте как звучат как имената на цветовете и нюансите на русото: крема, мед, карамел, ванилия, бежово, арктическо. От тези комбинации можете да приготвите истински вкусни коктейли за русата коса.

Модни комбинации за боядисване на коса за блондинки през 2018 година

1. Блондинка с ванилов аромат

Изявява се като много благороден нюанс. С такъв нюанс можете да се измъкнете от евтината жълтеникавост. Много подходящ за момичета с къса коса. В идеалния случай, прическата ще съдържа фини цветови преходи, подобни на слънчевите лъчи.

Този цвят е подходящ за блондинки със по-тъмни сини очи. Блондинка с нюанс ванилия се отнася към топла палитра.

2.

Злато с розов оттенък

Розовото придобива все по-голяма популярност сред блондинките. Този нюанс дава специално настроение, предизвиква игривост. Модерните багрила дават възможност да се направи тази сянка временна. Също така има устойчиви багрила с ефекта на розовото злато. За този цвят се запазват общите тенденции на модния преход на интензивността на нюансите.

За момичета, които са принудени да спазват строг код за облекло, можете да изберете ярка опция. Например, боядисайте в светъл розов цвят краищата на косата.

3. Блонкинка с нюанс капучино

Цветът на капучиното е много важен през 2018 година. Стилистите играят с най-фините комбинации и нюанси от този цвят. В преходите могат да се усетят нотки на карамел и мед.

Много подходящ нюанс за дами със зелени и кафяви очи, светла кожа. Този цвят ще направи лицето ви по-свежо.

4. Холивудска блондинка

Холивудски блондинка е наречен така в чест на нейните почитателки сред звездите. Този нюанс съчетава много добре нюансите на студените и топлите тонове. Има по-изразени цветови промени от светлите до по-тъмните нюанси.

През летните горещини е подходящ, защото озарява много кожата. Този цвят е подходящ за дами от всички типове цветове на кожата. За дамите със снежнобяла кожа, стилистите трябва да изберат по-хладни нюанси на отблясъците.

5. Коктейл от ягоди

Това е по-светъл цвят от розовото злато. Много подходящ за дами с естествен червен цвят на косата. С това оцветяване често се използва ефекта на тъмните корени с ясен преход.

Това оцветяване сега може да се види на косата на голям брой звезди на различни нива. Блондинките винаги избиват розови нюанси.

6. Лек карамел

Светлият карамел е идеален за онези, които искат да затъмнят ярко русптп. В този цвят ще видите богати нотки на злато и мед. Най-често този цвят се използва като основа за оцветяване, използвайки технологията омбре.

Този цвят е много топъл. Най-подходящ за дами с кафяви очи и тъмна кожа.

7. Нюанси на златисто русо

Слоеве с нюанси на златисто руса могат да бъдат комбинирани със светъл и тъмен фон. Цветът изглежда много богат и необикновен за косата. Подходящ за почти всички видове кожа.

Най-красиво този цвят ще изглежда на прическа с различни нива на дължина на косата. Добър е за индивидуалните акценти върху нишките.

8. Блондинка с меден оттенък

Медът е много различен цвят. Неговите богати нюанси винаги украсяват вида на жената. Прическата започва да изглежда много топла и приятна.

Подходящ, ако е необходимо, за създаване на меки преходи и отблясъци. Цветът ще бъде идеален, ако дамата иска леко да промени изображението в палитрата на блондинката без остри трансформации.

9. Арктическа блондинка

Arctic blond принадлежи към студените нюанси. През лятото е свеж и модерен.

Идеален за оцветяване на отделните кичури.

Модерните технологии позволяват на блондинките да се зарадват с разнообразие.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари