Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Почистване на черни точки по лицето за 10 минути Почистване на черни точки по лицето за 10 минути
Facebook Twitter Google+Предлагаме ви един уникален метод, който хем почиства до блясък и същевремено хидратира и подхранва кожата на лицето. След след няколко процедури ще забележите колко много... Почистване на черни точки по лицето за 10 минути

Предлагаме ви един уникален метод, който хем почиства до блясък и същевремено хидратира и подхранва кожата на лицето. След след няколко процедури ще забележите колко много силен може да бъде ефектът за тази така елементарна процедура.Ето я и самата процедура:

Сложете 3 – 4 капки пчелен мед върху прясно разрязан наполовина лимон.
След това разтрийте с него навсякъде и  всички проблемни области по лицето си, като наблегнете на тези места с по-голямо количество черни точки (комедони).

След като разтриете навсякъде хубаво,  изчакайте в продължение на 15 минути и изплакнете с хладка вода. Веднага ще забележите невероятният резултат още веднага. Кожата на лицето става  мигновено по-гладка, мека и чиста като коприна.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари