Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Супер, все едно съм правила ноктопластика! Престанаха да се чупят, здрави и дълги са! 4 супени лъжици и готово! Супер, все едно съм правила ноктопластика! Престанаха да се чупят, здрави и дълги са! 4 супени лъжици и готово!
Facebook Twitter Google+Скъпите салони вече се възползват от простото желание на много жени да имат силни и дълги нокти. Днес ще споделим с вас тайната на това как... Супер, все едно съм правила ноктопластика! Престанаха да се чупят, здрави и дълги са! 4 супени лъжици и готово!

Скъпите салони вече се възползват от простото желание на много жени да имат силни и дълги нокти. Днес ще споделим с вас тайната на това как да си отгледате нокти с желаната дължина!

Използвайки това изпитано средство, вие не само ще укрепите нокътната плочка, но и ще забравите за такива проблеми като белещи се нокти и гъбички!

Как да си отгледаме дълги и хубави нокти:

СЪСТАВКИ:

1 супена лъжица сухи цветове на  лайка
1 супена лъжица корени от репей
1 супена лъжица жълт кантарион
1 супена лъжица изсушени листа от живовляк
1 л вряща вода

ПРИГОТВЯНЕ:

Залейте всички съставки с вряща вода и оставете отварата да се запари в продължение на 1 час.
След това прецедете и по желание добавете няколко капки етерично масло.
Изсипете в купа и след това може да започнете козметичната процедура.

Поставете ръцете си в купата с отварата и задръжте за около 30 минути. След изтичането на половин час без да изплаквате ръцете си, нанесете овлажняващ крем. Правете тази вана за ръцете 4 пъти седмично. Ако е възможно, правете терапия с вода на ръцете всеки ден. В рамките на 7 дни ще забележите видими резултати!

Не забравяйте да споделите с приятели тази рецепта за възстановяване на ноктите. 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари