Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Топ 4 прически за къса коса и коса със средна дължина, които не изискват стилизиране (Снимки) Топ 4 прически за къса коса и коса със средна дължина, които не изискват стилизиране (Снимки)
Facebook Twitter Google+Всяка жена мечтае за красива прическа! Но какво, ако много от тях изискват постоянна грижа, корекция и стилизиране? Не всеки има време да прекарва... Топ 4 прически за къса коса и коса със средна дължина, които не изискват стилизиране (Снимки)

Всяка жена мечтае за красива прическа! Но какво, ако много от тях изискват постоянна грижа, корекция и стилизиране? Не всеки има време да прекарва по два часа на ден, в стилизиране на косата. Следователно, трябва да жертвате или закуската си или грима си. Но сега няма причина да правим това!

Ще Ви препоръчаме 9 отлични прически, които не изискват стилизиране. Те винаги ще изглеждат перфектно.

Подстригване # 1: Класически и асиметричен боб

Боб във всяка версия – истинска прическа, която не изисква стилизиране. Подходяща е за всякакво лице. Например, тя перфектно ще издължи кръглото лице, ще направи голямо чело тясно, ще скрие скулите. Асиметричният боб е способен да скрие диспропорциите на човек или голям нос, тънки устни. Също така боб прическата – както класическата, така и асиметричната – ще задоволи всеки стил. 

Подстригване № 2: Класическо каре с удължение

Карето е идеална прическа за тези, които не обичат да се занимават с косата си. Идеално е за дами с остри черти, леко ги изглажда. Също така разсейва от недостатъците.
Дамите с тънка коса предпочитат да избират удължените версии на карето. И момичетата с гъста – по-късите и по-обемните.

Подстригване номер 3: Френска прическа

Френската прическа може да се нарече отлична обемна версия на карето. Препоръчва се на дамите с овално и кръгло лице. Тя ще издължи овала визуално и ще скрие несъваршенствата. Малко хаотичната прическа е съвсем стилна и модерна. И абсолютно не изисква изправяне с преса или сешоар!

Подстригване номер 4: Рапсодия

Прическата не е популярна напразно! Тя е оригинална, удобна и не изисква поддръжка. Рапсодията е прическа, особено подходящи за жени с кръгло лице и широка челюст. Омекотява острите черти на лицето и издърпва линията на врата. Основното предимство на тази прическа е, че е идеална за дами с къдрава коса.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари