Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Бяха плъзнали навсякъде, с лопата да ги ринеш! От мравешко нашествие ме спаси любимата подправка: само поръсих и се изпариха яко дим! Бяха плъзнали навсякъде, с лопата да ги ринеш! От мравешко нашествие ме спаси любимата подправка: само поръсих и се изпариха яко дим!
Facebook Twitter Google+Да се ​​отървем от мравките понякога може да бъде истинско предизвикателство. Химикалите не винаги работят. Плюс това, те са много вредни за здравето. Но днес искаме да... Бяха плъзнали навсякъде, с лопата да ги ринеш! От мравешко нашествие ме спаси любимата подправка: само поръсих и се изпариха яко дим!

Да се ​​отървем от мравките понякога може да бъде истинско предизвикателство. Химикалите не винаги работят. Плюс това, те са много вредни за здравето. Но днес искаме да споделим с вас един наистина вълшебен и безопасен метод !

Когато става дума за мравки , обикновено има два начина за решаване на този проблем: или да ги приемете за съквартиранти или да ги отровите с химикали.

За щастие, ние ще ви предложим и трети вариант!

Канела !

Сериозно!

канела на прах

Ако канелата за нас е деликатес, то  за мравките е истинска отрова !

Оказва се, че канелата засяга основното средство за комуникация на мравките: феромонните пътеки .

Мравките разчитат на обонянието си, за да си помагат една на друга в различни ситуации и си прокарват сложни маршрути .

Работата е там, че хората не могат да усетят миризмата, тъй като тя е много деликатна. А мравките имат безумно високо развито обоняние .

Как може да се справим с проблема?

Много просто: вземете малко канела на прах и я поръсете върху местата, където най-често виждате мравки.

Плюс това, можете да използвате и етерично масло от канела , просто намажете с него рамките на вратите и прозорците!

Опитайте и непременно споделете собствения си опит!

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари