Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Разкриха какво е направил Теньо малко преди да убие 19-годишната Ивета! Казал й да измие Разкриха какво е направил Теньо малко преди да убие 19-годишната Ивета! Казал й да измие
Facebook Twitter Google+Според представите на Теньо Енчев двамата с починалата след побой Ивета били нормално семейство. През уикенда Енчев преби до смърт 19-годишното момиче,... Разкриха какво е направил Теньо малко преди да убие 19-годишната Ивета! Казал й да измие

Според представите на Теньо Енчев двамата с починалата след побой Ивета били нормално семейство. През уикенда Енчев преби до смърт 19-годишното момиче, с което има дете на близо три години, съобщи Нова Тв.

Ивета издъхна в болница в неделя от получените травми, а Енчев бе задържан и обвинен за смъртта ѝ. Той е направил пълни самопризнания пред разследващите, а вчера съдът го остави за постоянно в ареста, пише Блиц.

„27-годишният криминално проявен Теньо и Ивета били заедно от шест години, събрали се, когато тя била на 13 години, като преместването й от София в Айтос било по нейна воля. Енчев бил в затвора и впоследствие разбрал, че Ивета се преместила при негови близки и роднини“, разказа пред Милен Цветков адвокатът му Пламен Генов.

Енчев разказал и за деня, в който пребил Ивета до смърт.

„Двамата станали сутринта. Той ѝ направил подарък – купил й сандали, а на детето – дрешки. На обяд седнали „на по ракия“, а следобеда излезли на разходка в парка. Когато се прибрали, Енчев ѝ казал да измие детето след разходката, а нейното неглижиране на забележката предизвикало гнева му и яростта му ескалирала“, каза Генов.

Двамата били употребили алкохол, а по данни на разследващите са им взети и проби за употреба на наркотици, но резултатите още не са излезли.

Вчера Енчев каза, че иска да остане в ареста. Мъжът сподели, че много обичал Ивета и съжалявал за случилото се. „Той не знае как ще продължи живота си без нея“, твърди адвокатът.

„Това, което се е случило е момент от живота му, който той не разбира. Едва в неделя при привличането му като обвиняем, разбра, че тя е починала и от този момент нататък той се срина психически, каза „Аз всичко ще разкажа, ако трябва да остана в затвора, аз без нея не мога“, допълни Генов.

 

Още от категорията
Коментари