Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Старият хладилник на нищо не приличаше, но ако знаете какво измислих, направо не е истина (снимки) Старият хладилник на нищо не приличаше, но ако знаете какво измислих, направо не е истина (снимки)
Facebook Twitter Google+И в действителност се случва така: хладилник все още напълно се справя със задачата, замразява си идеално,  дава необходимото количество ледд, а външния му вид е... Старият хладилник на нищо не приличаше, но ако знаете какво измислих, направо не е истина (снимки)

И в действителност се случва така: хладилник все още напълно се справя със задачата, замразява си идеално,  дава необходимото количество ледд, а външния му вид е трагичен вече. Не го изхвърляйте, сега ще ви покажем как може да го направите като нов да изглежда!

Ние знаем как да възстановим хладилника и да върнем блясъка и харизмата му! Без никакви сложни адаптации и специални умения, вие ще направите своя уред като нов точно за 1 час.

преобразяване на стария хладилник

Предлагаме не само да модернизирате хладилника си, а и да го боядисвате със специална боя, да го превърнете в нещо като семеен дневник! След като боята изсъхне може да пишете по него с обикновени тебешири- дали менюто за деня, дали списъци за пазаруване, дали рецепти или просто оставяйки прекрасни послания, вие преценявате.

Използват плочи и табелки в барове, кафенета и ресторанти.

 Много удобно: меню за седмица, информация за промоции, отстъпки и новости винаги може да бъде бързо написана и след това изтрита. Има нещо детински по този въпрос!

Специални бои за тази дейност могат да бъдат закупени във всеки голям магазини със строителни материали, железария или можете да си ги подготвите самив къщи. Тази опция е подходяща, ако трябва да нарисувате малка площ или отделни предмети. Просто смесвате 1 чаша обикновена акрилна боя с 2 супени лъжици пълнител за фугите на плочките.

Преди боядисването на хладилника леко минете по повърхността му с финна шкурка. Така боята ще хване по-добре. Нанесете с мече (боядисайте малките детайли с четка), за предпочитане на 2 слоя, като всеки от тях изчакайте да изсъхне правилно. Почти като да налакираш ноктите си!

Такъв модерен хладилник ще седи фантастично във всяка кухня. Струва си да добавите няколко детайли – интериорът ще се промени радикално.

Перфектното решение за украса на кухнята в стила на уютно малко кафене.

Приятелите ще се радват, ако споделите нови идеи и с тях. Успешно творчество!

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари