Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Още никой не знае! Виктория Петрова вече не е с Кралев! Вижте кой е новият мъж до водещата! Още никой не знае! Виктория Петрова вече не е с Кралев! Вижте кой е новият мъж до водещата!
Facebook Twitter Google+Виктория Петрова прежали Красен Кралев Виктория Петрова има нова тръпка, издадоха я колегите й Виктория Петрова забрави Красен Кралев. Новинарката отново се... Още никой не знае! Виктория Петрова вече не е с Кралев! Вижте кой е новият мъж до водещата!

Виктория Петрова прежали Красен Кралев

Виктория Петрова има нова тръпка, издадоха я колегите й

Виктория Петрова забрави Красен Кралев. Новинарката отново се усмихва, след като приключи уж стабилната си връзка със спортния министър. А причината за доброто й настроение е нова тръпка, издадоха я нейни колеги.

 

След раздялата си с Кралев, тя за пореден път увеси нос, но сега по всичко личи, че се задава нов роман.

От две-три седмици колежки на Виктория любопитно надничат, за да видят кой е тайнственият мъж, който всяка вечер прибира синеоката хубавица след късната емисия. Елегантният джентълмен, който засега не е разпознат като човек от журналистическата гилдия, абсолютно всяка вечер, докато още траела емисията, паркирал колата си близо до Би Ти Ви и чакал хубавата Вики да приключи с четенето на новините и тичала към огледалото, за да се гримира наново и да бърза за любимия, писа „Таблоид“.

Все пак колежките й подозират, че новият на Петрова е бизнесмен, защото винаги бил стегнат в елегантен тежкарски костюм и имал вид на преуспяващ предприемач. Бил много галантен и внимателен към нея. Бил на прага на 40-те, които ще навърши идващия август.

Вики много искала пръстен, сватба и деца. С Красен Кралев не се стигна до там, а бракът й с оператора Добромир Иванов трая само 1 година, тъй като той я смени с танцьорка.

Още от категорията
Коментари