Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Какво се случва! Мая Илиева е в неизвестност! Какво се случва! Мая Илиева е в неизвестност!
Facebook Twitter Google+Мая Илиева е в неизвестност от месец Мая Илиева изчезна. Вдовицата на Жоро Илиев е в неизвестност от цял месец. Тя не... Какво се случва! Мая Илиева е в неизвестност!

Мая Илиева е в неизвестност от месец

Мая Илиева изчезна. Вдовицата на Жоро Илиев е в неизвестност от цял месец. Тя не отговаря на телефонните обаждания на приятелите си и телефонът й е изключен.

 

Приближени до нея нямат представа къде е тя.

Според запознати, причината за изчезването й е поредното любовно разочарование.

Преди месеци вдовицата на Жоро Илиев се завърна към светския живот след дълго отсъствие. В края на есента тя се появи за пръв път от години в известен столичен клуб и появата й там се превърна в сензационна новина. В медиите се появиха снимки на мафиотската вдовица, от които стана ясно, че тя е излязла от дългогодишния траур и е обърнала нова страница в живота си.

На снимките Мая Илиева беше в компанията на мистериозен мъж, който я гледа влюбено. Не закъсняха и слуховете, че в живота й има нов мъж. Новината за това дойде месеци след скандалната й раздяла с Ники Шванца.

Но още тази пролет вдовицата на Главния загатна пред приятели, че вероятно отново ще остане сама. Очевидно притесненията й са се превърнали в реалност и тя е решила да избяга от всички, докато превъзмогне и болката от тази раздяла.

Последните клюки около Мая Илиева гласяха, че тя е започнала връзка със заможен руснак, пише разкрития.ком. Според мълвата, двамата са започнали работа и по съвместен бизнес проект.

Преди няколко месеца вдовицата на Главния се сдоби с още един апетитен парцел в Доминикана. Тя възнамерява да се заеме със строежа на още един хотелски комплекс, използвайки схемата на бившия си съпруг – предоставяне на парцела на строителна фирма, която ще я обезщети с готови апартаменти.

Още от категорията
Коментари