Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Играейки си на пясъка, момченцето и не подозираше, че след 5 минути животът му ще се промени завинаги! Играейки си на пясъка, момченцето и не подозираше, че след 5 минути животът му ще се промени завинаги!
Facebook Twitter Google+11-годишният Конър Фицджералд обичал да си играе в пясъчните дюни близо до родния си град. Заедно с приятелите си той строял  пясъчни замъци и... Играейки си на пясъка, момченцето и не подозираше, че след 5 минути животът му ще се промени завинаги!

11-годишният Конър Фицджералд обичал да си играе в пясъчните дюни близо до родния си град. Заедно с приятелите си той строял  пясъчни замъци и копаел пещери. Но един ден момченцето намерило в пясъка нещо необичайно – не просто празна бутилка или нечий часовник, а тялото на малко момиченце в безсъзнание .

момче спасило дете в пясъка

Както се оказало, 5-годишната Алис решила да си изкопае наистина голяма пещера.

 За съжаление, тавана на нейното произведение се срутил директно върху главата на детето, погребвайки го в пясъка . В момента, когато Конър извадил детето, момиченцето не дишало.

Не губейки самообладание, момчето си спомнило сцена от любимия си сериал – сърдечен масаж . По-късно лекарите казали на родителите на Алис, че момчето е направило всичко правилно.

момче спасило дете в пясъка

Без неговата намеса, Алис вероятно не би оцеляла, докато пристигне помощта.

Сега Конър е герой в родния си град. Едва ли родителите на Алис някога ще забравят благодарение на кого е оцеляла дъщеря им. Подвигът на това 11-годишно момче не всеки възрастен може да повтори!

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари