Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Бойко Борисов с голям подарък за рождения си ден! Ето обаче какво направи с него премиерът! Бойко Борисов с голям подарък за рождения си ден! Ето обаче какво направи с него премиерът!
Facebook Twitter Google+Премиерът Бойко Борисов отпразнува рожден ден на 13 юни. В този ден той бе на работно посещение в Израел и получи поздравления... Бойко Борисов с голям подарък за рождения си ден! Ето обаче какво направи с него премиерът!

Премиерът Бойко Борисов отпразнува рожден ден на 13 юни. В този ден той бе на работно посещение в Израел и получи поздравления от колегата си Бенямин Нетаняху и от българската общност в страната.

Тук обаче колегите му от ГЕРБ също не пропуснаха повода.

Те събраха като подарък за Борисов сумата от 20 000 лева.

Зам.-председателят на парламентарната група Цветан Цветанов обяви, че парите ще бъдат дарени за дострояване на новата църква Бяла, Русенско и ремонта на джамията в село Подайва, община Исперих.

„Той винаги е казвал, че тези средства трябва да бъдат под формата на благотворителност към места, където има такава необходимост“, заяви Цветанов, цитиран от БГНЕС.

Още от категорията
Коментари