Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Лукс и стил: Модната тенденция за лято 2018, в която жените по целия свят се влюбиха (Галерия) Лукс и стил: Модната тенденция за лято 2018, в която жените по целия свят се влюбиха (Галерия)
Facebook Twitter Google+Няма принт, който да ви свързва повече с лятото, така че защо да не го внесете веднага в ежедневните си облекла? Има ли нещо... Лукс и стил: Модната тенденция за лято 2018, в която жените по целия свят се влюбиха (Галерия)

Няма принт, който да ви свързва повече с лятото, така че защо да не го внесете веднага в ежедневните си облекла? Има ли нещо по-добро от екзотичен тропически принт , който да се носи през най-топлите дни на годината край морето?

Казваме “не” и имаме право! Десените с палмови дървета, ананас, тропически дъждовни гори са истински синоним на лятото и затова не пропускайте възможността да се облечете този сезон в духа на Ямайка, Малдивите и Бразилия.

Сам по себе си този принт е впечатляващ, забавен, колоритен, така че ще бъде достатъчно, да имате най-малко един такъв детайл като тениска, шорти, шал за коса или горна част на бански костюм.

По-долу ще ви дадем няколко идеи като тази година да бъдете принцесата на тропическия плаж, затова изберете любимите си детайли.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари