Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Този път вече прекали! Зейнеб вбеси зрителите! Вижте какво разкриха за нея феновете! Този път вече прекали! Зейнеб вбеси зрителите! Вижте какво разкриха за нея феновете!
Facebook Twitter Google+Зейнеб Маджурова, която нашумя покрай участието си в първия сезон на “Биг Брадър” преди доста години, е сред най-дразнещите лица в телевизионния... Този път вече прекали! Зейнеб вбеси зрителите! Вижте какво разкриха за нея феновете!

Зейнеб Маджурова, която нашумя покрай участието си в първия сезон на “Биг Брадър” преди доста години, е сред най-дразнещите лица в телевизионния ефир. Зрители на “На кафе” масово се възмущават от медийните появи на бургазлийката и липсата на всякакъв професионализъм за ко-водещ на Гала.

 

“Защо махнаха по-кадърните девойки на Гала?! На тази от километри й личи, че е надута пуйка и не на мястото си. А с това ръкомахане постоянно стои като вятърна мелница”, коментират зрители.

Те симпатизират доста повече на репортерката Деси, която дори не ги дразни с определението “българската Ким Кардашиян”. Тези, които познават Маджурова отблизо са категорични, че българката с турски произход се е главозамаяла, откакто е с милионерския син Стоян Балевски, пише “Хотнюз”.

Въпреки, че двамата още не са сключили брак, както се говореше в средите, Зизу не спира да изтъква положението си.

“Опитва се в очите на хората да изглежда голямата работа, а всъщност е нищо особено. Не спира да се изтъква колко е на “ти” по различни въпроси. Даже се прави на голяма специалистка по естетичната медицина. Ще кажете, че е завършила медицина, а то… общи приказки от чуто и прочетено в интернет”, коментират самозабравилата се риалити персона.

“Не спира да си придава важност и в работата. Повечето хора от екипа на предаването не я харесват, тъй като я усещат как лети в облаците. Въпрос на време е да изчезне от ефира”, допълват информатори.

Още от категорията
Коментари