Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Изхвърлих всички препарати за подхранване на косата-Сега ползвам само една съставка и косата ми оживя Изхвърлих всички препарати за подхранване на косата-Сега ползвам само една съставка и косата ми оживя
Facebook Twitter Google+Органичният ябълков оцет е отличен за косата и скалпа. Чистата коса придава обем и блясък, но и предпазва от косопад. Той облекчава сърбежа на... Изхвърлих всички препарати за подхранване на косата-Сега ползвам само една съставка и косата ми оживя

Органичният ябълков оцет е отличен за косата и скалпа. Чистата коса придава обем и блясък, но и предпазва от косопад. Той облекчава сърбежа на скалпа и премахва пърхота чрез унищожаване на бактерии или гъбички, които са затворени в космения фоликул.

Ябълковият оцет съдържа алфа-хидрокси киселина, и като измиете веднъж косата си с него, ще спрете да ползвате любимите си продукти за стайлинг.

 Този метод осигурява отлично качество на косата, правилен рН баланс, стимулира растежа на косата и прави кожата на главата по-здрава.

Оцетът убива бактерии и пърхот. Стимулира кръвообращението в малките кръвоносни капиляри. Има силно противогъбично и антивирусно действие , той е мощен инструмент срещу инфекции на кожата на главата.

Предимства:

– Нормализилане на PH стойността на фоликулите  – Премахване на мъртвите клетки на кожата и насърчаване на здравословния растеж на косата  – Намаляване на сърбежа , сухия и лющещ скалп – Премахване на пърхут  – Премахване на слоевете стилизиращи продукти  – Здравословен блясък  – Ябълковият оцет стимулира растежа на здрава коса , защото освобождава запушени фоликули, причинени от бактериална инфекции. Тези инфекции създават слоеве на главата, които в крайна сметка могат да доведат до загуба на коса.

Как да използвате оцета за различните типове коса?

Къдрава, плътна, или дълга коса – Смесете 1/2 чаша ябълков оцет с 1 литър топла вода.

Тънка или къса коса – Смесете 1 супена лъжица ябълков оцет с 1 чаша гореща вода.

Третирана с препарати за стайлинг коса – Смесете 1/2 чаша ябълков оцет с две чаши гореща вода.

Естествена, или плътна коса – Смесете 1 чаша ябълков оцет с 3 чаши гореща вода.

Колко често трябва да се използва оцетът за изплакване на косата?

Къдрава, гъста или дълга коса – веднъж на 2 седмици

Права, тънка или къса коса – веднъж седмично

Химическа коригирана, или третирана коса – един път месечно

Естествено къдрава или гъста коса – веднъж на 6-8 седмици

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари