Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Тези звезди са се родили с различни имена от тези, с които ги познаваме-Ето как са се казвали преди! Тези звезди са се родили с различни имена от тези, с които ги познаваме-Ето как са се казвали преди!
Facebook Twitter Google+Благозвучното и интересно сценично име е много важно, ако искате да имате успешна кариера в развлекателната индустрия. Затова не е изненадващо, че... Тези звезди са се родили с различни имена от тези, с които ги познаваме-Ето как са се казвали преди!

Благозвучното и интересно сценично име е много важно, ако искате да имате успешна кариера в развлекателната индустрия. Затова не е изненадващо, че много от звездите са познати с псевдонимите си, а не с рождените си имена.

Ако искате да разберете какво е истинското име на Снуп Дог или на Бруно Марс, надникнете в нашата галерия.

Риана

Истинско име: Робин Риана Фенти.

Когато се мести в САЩ, певицата от Барбадос просто е решава да се представя с второто си име.

Уди Алън

Истинско име: Алън Стюарт Кьонигсберг. Алън, който някога свирел на кларинет, много харесвал джаз музиканта Уди Херман – той бил негов идол. Затова Алън станал Уди.

Мила Кунис

Истинско име: Милена Марковна Кунис. Когато Мила е на 7 годинки, родителите ѝ решават да се преместят от Украйна в САЩ, а по-късно актрисата решава да съкрати името си и да го направи малко по-американско.

Брат Пит

Истинско име: Уилям Брадли Пит. Ние не можем да си представим, че Брад Пит всъщност е Уилям, но такива са фактите. Актьорът е решил да използва второто си име вероятно защото звучи по-запомнящо се и разпознаваемо в съчетание с фамилията му.

Джиджи Хадид

Истинско име: Джелена Нора Хадид. Джиджи всъщност е галеното име, с което я нарича майка ѝ – супермоделът Йоланда Хадид.

Снуп Дог

Истинско име: Калвин Колдозар Брадус – младши. Майката на рапъра го наричала Снупи и когато Калвин трябвало да си измисли псевдоним, той се спрял на Снуп Доги Дог по името на известното анимационно куче Снупи.

 

Натали Портман

Истинско име: Нета-Лий Хершлаг. Портман е моминското име на нейната майка от руско-еврейски произход.

Бруно Марс

Истинско име: Питър Джийн Ернандес. Баща му го наричал „малкия Питър Бруно“, защото бил пухкаво дете и малко приличал на бореца Бруно Самартино. Когато пораства, Бруно сваля доста килограми и отслабва, но хората често му казвали, че е странен, сякаш е от друга планета. В такива моменти певецът отговарял „Да, защото съм от Марс“. По-късно така се ражда и сценичният му псевдоним.

 

Ники Минаж

Истинско име: Оника Таня Мараж. Изпълнителният директор на музикалния ѝ лейбъл я съветва да промени екзотичното си име на нещо по-кратко и просто.

Дженифър Анистън

Истинско име: Дженифър Лин Анастасакис. Бащата на Дженифър е грък, затова тя носи тази фамилия. Всъщност цялото семейство си съкращава фамилията на Анистън, за да улесни живота си в Америка.

Майли Сайръс

Истинско име: Дестини Хоуп Сайръс. Докато е малко момиче, Дестини често била наричана Майли (от „смайли“, т.е. усмихнатата), което по-късно се превръща в нейния сценичен псевдоним.

Деми Мур

Истинско име: Деметрия Джийн Гайнс. Тук нещата са съвсем прости. Деми е съкратената версия на рожденото ѝ име, а Мур е фамилията на първия ѝ съпруг – Фреди Мур.

Джордж Майкъл

Истинско име: Йоргос Кириакос Панайоту. Певецът е син на кипърски имигранти. За да направи името си малко по-британско, той се представя като Джордж. Фамилията взима от Майкъл Мортимър – бащата на най-добрия му приятел от детството.

Хелън Мирън

Истинско име: Хелън Лидия Мироноф. Бащата на Хелън е руски имигрант – Василий Мироноф. Той променя името на дъщеря си, когато тя е още малка, за да направи живота ѝ в Англия по-лесен.

 

Кейти Пери

Истинско име: Катрин Елизабет Хъдсън. Певицата решава да си промени името, за да не я бъркат с актрисата Кейт Хъдсън.Нина Добрев

Истинско име: Николина Константинова Добрева. Естествено, Николина също променя българското си име, за да пробие по-лесно в Канада.

 

Майкъл Кийтън

Истинско име: Майкъл Джон Дъглас. Майкъл Дъглас вече е известен актьор, когато Майкъл Джон Дъглас започва своята кариера, за да не го бъркат, той си избира фамилията Кийтън.

Елтън Джон

Истинско име: Реджиналд Кенет Дуайт. Талантливият музикант и певец взима назаем името си от саксофониста Елтън Дийн и от певеца Джон Балдри, с когото свирели в една банда, наречена Bluesology.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари