Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Той плясна във водата два пъти и се спаси от удавяне! Ето какъв гениален трик използва, за да не се удави в морето! Той плясна във водата два пъти и се спаси от удавяне! Ето какъв гениален трик използва, за да не се удави в морето!
Facebook Twitter Google+Да, не всеки ден трябва да спасявате удавяне на хора , но когато се натъкнете на подобна ситуация, важно е да се кон и да... Той плясна във водата два пъти и се спаси от удавяне! Ето какъв гениален трик използва, за да не се удави в морето!

Да, не всеки ден трябва да спасявате удавяне на хора , но когато се натъкнете на подобна ситуация, важно е да се кон и да действате незабавно. След като прочетете тази статия, определено няма да загубите главата си. Бившият моряк разказва за трик, който ще помогне за спасяването на един удавен мъж.

Тайната на този прекрасен начин е, че той действа незабавно и всичко, от което се нуждаете, е панталоните.

 За съжаление, много хора не знаят за този трик ..

Спасяване на давещ се човек

Както вече споменахме, за да извършите този трик, се нуждаете от панталони. Ако сте във водата с панталоните си, трябва да се успокоите и бързо да ги събуете. Няма значение какъв тип панталони имате, основното е, че те са напълно мокри.

Вържете крачолите на панталоните на нормален възел. Резултатът е нещо като кръг. Поставете го на врата си.

Сега проверете къде е горната част. Тя трябва да бъде обърната надолу към водата. Трябва да бъдат закопчани!

Всичко, което трябва да направите, е да ударите във водата с дланта на ръката си. По този начин въздухът ще попадне в панталоните и ще ги надуе, ще изглежда като спасителна жилетка.

Тук такова удивително приспособление може да се направи с помощта на обикновени панталони! Този видеоклип ясно демонстрира цялата процедура.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари