Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Цветен бум в маникюра! 10 страхотни предложения за лятото (Снимки) Цветен бум в маникюра! 10 страхотни предложения за лятото (Снимки)
Facebook Twitter Google+Колко отдавна очаквахме пролетта и лятото, времето на пробуждане, цъфтене и живот дойде. Не само цветята на цветните лехи се събудиха, но и... Цветен бум в маникюра! 10 страхотни предложения за лятото (Снимки)

Колко отдавна очаквахме пролетта и лятото, времето на пробуждане, цъфтене и живот дойде. Не само цветята на цветните лехи се събудиха, но и идеите в модата. Тази пролет дизайнерите решиха да не се притесняват и дават идеи за маникюр от самата природа. Остава да оценим усилията им.

За да изглежда привлекателно и модерно, всяка жена трябва да мисли за маникюра си. Тази пролет и това лято е много популярна темата за цветята и естествените елементи. В края на краищата, какво може да е по-красиво от орхидея или червен мак?

Такъв маникюр не само ще говори за отличния ви вкус, но и ще повдигне настроението ви. Така че, трябва да гледате ноктите си по-често. Както знаете, цветният принт също е много модерен. Ако сте фанатичен фен на цветята, имайте предвид, че всичко трябва да бъде с мярка, като се фокусира само върху едно нещо. В този случай ще изглеждате стилно и красиво.

Нека да разгледаме най-готините идеи за маникюр, които вече са спечелили сърцата на много жени!

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари