Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Ето как изглеждат днес героините от Сексът и града и какво правят, 20 години след хитовия сериал Ето как изглеждат днес героините от Сексът и града и какво правят, 20 години след хитовия сериал
Facebook Twitter Google+На  6 юни 1998 година излезе първият епизод от хитовия сериал на HBO “Сексът и градът”. Обувките на Manolo Blahnik,  бялата пола-пачка и романтичните... Ето как изглеждат днес героините от Сексът и града и какво правят, 20 години след хитовия сериал

На  6 юни 1998 година излезе първият епизод от хитовия сериал на HBO “Сексът и градът”. Обувките на Manolo Blahnik,  бялата пола-пачка и романтичните къдрици на Сара Джесика Паркър се превърнаха в най-разпознаваемия лук в Холивуд.

20 години по-късно, ето как са се променили и с какво се занимават любимите героини Кари, Саманта, Шарлот и Миранда.

Сара Джесика Паркър (Кари Брадшоу)

Жената, която успя да направи от себе си звезда.

Нейните появи в публичното пространство станаха предмет на обсъждане във фешън индустрията и всяка модерна нюйоркчанка се опитва да й подражава. След ролята на енергичната журналистка Кари Брадшоу, актрисата участва в повече от 10 филма. Също като героинята си, 53-годишната Паркър е влюбена в модерните дрешки. Сега тя активно развива собствената си марка обувки  SJP и прави ювелирни украшения.

Ким Катрал (Саманта Джоунс)

Най-съблазнителната и разкрепостена участничка в сериала сега е на 61 години. Можете ли да си представите? Катрал все по-рядко се появява на големия екран, но не спира да посещава светски събития, радвайки ни с прекрасното си чувство за стил и стройна фигура. “Сексът и градът” и донесе рекламен договор с Пепси, но й отне възможността да стане майка.

Кристин Дейвис (Шарлот Йорк)

Консервативната Шарлот бе съсредоточена върху това да се омъжи и създаде семейство. Кристин не отстъпва по нищо от героинята си. През май тя осинови второ дете. 53-годишната актриса се грижи и за 7-годишната Джему Роуз.

 

Синтия Никсън (Миранда Хобс)

Именно за ролята на рижата феминистка Синтия Никсън се окичи с “Еми” през 2004 година. Тя винаги е водела живот, който не се вписва в общоприетите щампи и клишета. Спомнете си само шантавата й пънк прическа, с която актрисата се появи на премиерата на сериала през 1998 година.

В личен план нещата за Синтия не се развиват много добре след излизането на филма. Тя успя да пребори рака, участва в движение за легализация на еднополовите бракове и се разведе се със съпруга си заради връзка с друга жена. А през март тази година реши да се кандидатира за поста губернатор на Ню Йорк. /За жената

Още от категорията
Коментари