Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Живеех на салати и бях слаба, но нещастна: Сега съм пълна, но богата и щастлива! Живеех на салати и бях слаба, но нещастна: Сега съм пълна, но богата и щастлива!
Facebook Twitter Google+Аналисе Ган е добре известен австралийски плюс-сайз модел. Тя казва, че е най-накрая е щастлива и доволна от тялото си, но не винаги... Живеех на салати и бях слаба, но нещастна: Сега съм пълна, но богата и щастлива!

Аналисе Ган е добре известен австралийски плюс-сайз модел. Тя казва, че е най-накрая е щастлива и доволна от тялото си, но не винаги е било така.

В Instagram скоро тя пусна своя снимка от преди пет години, на която е слаба и призна на последователите си, че това е бил най-лошият период от живота й. Тя живеела на салати и кафе и буквално гладувала, за да изглежда така.

През 2013 г. тя се решава на промяна.

Отказа се от диетите и започна да се храни добре.

“Бях постоянно гладна и недоволна. Да си слаб, не означава, че ще си щастлив “, пише Ган, която днес има пищна фигура, от която е доволна.

След като променя диетата си, тялото й се променя и тя става успешен модел.

Поради необичайната си история, тя се превърна в истинска звезда в социалните мрежи. Има около 100 хиляди последователи, но и постоянни споразумения с различни агенции и компании, чиито продукти рекламира.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари