Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Меган и Хари на първо пътуване заедно, като семейство-Ето къде отиват на ваканция! Меган и Хари на първо пътуване заедно, като семейство-Ето къде отиват на ваканция!
Facebook Twitter Google+Принц Хари и съпругата му Меган ще направят тази есен първата си официална чуждестранна обиколка след сватбата. Двойката ще посети Австралия, Фиджи, Тонга и Нова... Меган и Хари на първо пътуване заедно, като семейство-Ето къде отиват на ваканция!

Принц Хари и съпругата му Меган ще направят тази есен първата си официална чуждестранна обиколка след сватбата. Двойката ще посети Австралия, Фиджи, Тонга и Нова Зеландия, съобщиха от дворецът Кенсингтън.

Посещението на херцога и херцогинята на Съсекс ще съвпадне със спортно състезание за ранени във въоръжени конфликти и военноинвалиди, създадено по инициатива на принц Хари.

Тазгодишното му издание ще се проведе в Сидни.

Четирите страни са членки на Общността на нациите, на която Хари е посланик за младежта.

Тази първа официална обиколка напомня на първите стъпки като омъжена двойка на родителите на Хари, Чарлз и Даяна, които посетиха Австралия и Нова Зеландия. Трийсет и три годишният Хари и 36-годишната бивша актриса МеганМаркъл си казаха “да” на 19 май в параклиса “Сейнт Джордж” в замъка Уиндзор./За жената

Още от категорията
Коментари