Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
България в шок! Току-що отекна изстрел! Простреляна е в главата дъщерята на много важен човек! България в шок! Току-що отекна изстрел! Простреляна е в главата дъщерята на много важен човек!
Facebook Twitter Google+Лекарите в “Пирогов” се борят за живота на 25-годишна жена от Враца, която снощи се е простреляла в главата със служебното оръжие... България в шок! Току-що отекна изстрел! Простреляна е в главата дъщерята на много важен човек!

Лекарите в “Пирогов” се борят за живота на 25-годишна жена от Враца, която снощи се е простреляла в главата със служебното оръжие на своя баща, който е полицай, съобщиха местни медии.

 

Сигналът за опита за самоубийство, който е извършен в блок 135 във врачанския жк “Дъбника”, е подаден снощи около 20 часа.

25-годишната дъщеря на полицая от РПУ-Бяла Слатина е взела служебния му пистолет и пред очите му се е простреляла в главата. Тя веднага е транспортирана в МБАЛ-Враца, където лекарите са успели да стабилизират състоянието й.

То обаче е крайно тежко, поради което е взето решение младата жена да бъде транспортирана с линейка до “Пирогов”.

Към момента няма информация за причините, накарали 25-годишната врачанка да посегне на живота си. На място е извършен оглед, а и тепърва разследващите ще установяват как тя е успяла да вземе служебното оръжие на баща си.

Още от категорията
Коментари