Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Не знаех какво да ги правя – събираха прах в гардероба. Тогава ми хрумна – сега всички приятелки се прехласват по кухнята ми! Не знаех какво да ги правя – събираха прах в гардероба. Тогава ми хрумна – сега всички приятелки се прехласват по кухнята ми!
Facebook Twitter Google+Сигурно и вие сте си задавали въпроса: какво да правя със старите CD-та? Вече не могат да се възпроизвеждат. Е, днес ще ви покажем как една креативна двойка... Не знаех какво да ги правя – събираха прах в гардероба. Тогава ми хрумна – сега всички приятелки се прехласват по кухнята ми!

Сигурно и вие сте си задавали въпроса: какво да правя със старите CD-та? Вече не могат да се възпроизвеждат. Е, днес ще ви покажем как една креативна двойка е създала уникален кухненски декор със собствените си ръце, доказващ, че старите дискове могат да бъдат оригинален елемент от интериора. Работната стена на съпругата на кухнята е превърната в прекрасна мозайка.

Холографския пласт, който покрива повърхността на диска, позволява да отразява светлината в помещението във всеки ъгъл, създавайки фантастична атмосфера.

кухня с дискове

Кухненски интериор със CD-та

За да създадете тази кухня-шедьовър, трябва да начупите дисковете на малки парченца. Използвайте ножица, за да улесните и съкратите процеса. При рязането трябва да внимавате да не повредите холографския слой, който създава целия светлинен ефект.

В зависимост от повърхността на стените на кухнята, изберете силно лепило, така че надеждно да залепите парчетата дискове за стената. Малко сръчност и фантазия, и декорът е готов!

Това е процес отнема доста време, но определено си струва усилията. Вашата кухня ще стане по-интересна, по-ярка и със сигурност – уникална! 

Хареса ли ви идеята? Споделете я с приятелите си!

Източник: За жената

 

 

Още от категорията
Коментари