Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Сода бикарбонат и ябълков оцет срещу мухъл Сода бикарбонат и ябълков оцет срещу мухъл
Facebook Twitter Google+ Вредният мухъл  може да се появи на всяко място, дори и в най-чистия и уютен дом, тъй като се нуждае само... Сода бикарбонат и ябълков оцет срещу мухъл

Вредният мухъл  може да се появи на всяко място, дори и в най-чистия и уютен дом, тъй като се нуждае само от висока влажност и липса на проветрение . Често той възниква през зимата, при липса на редовна вентилация и наличие на  конденз .

В допълнение към неприятния му вид и способността му да руши мазилка , мебели и тапети, мухълът у дома често предизвиква алергични реакции и проблеми с дихателната система .

Ето защо е необходимо спешно да се предприемат действия срещу него.

Използването хлорни препарати , особено в детски стаи, не е желателно! Затова е по-добре да замените битовата химия с нещо натурално, а именно  домашен препарат против мухъл .

Направете си разтвор от равни количества  сода бикарбонат и ябълков оцет . Разредете го с вода, така че да се получи течност, подходяща за впръскване по местата, засегнати от мухъла. Може да ароматизирате сместа с няколко капки натурална есенция по ваше желание.

Периодично обработвайте с този домашен препарат всички ъгли и влажни пространства в жилището, като може да го правите и профилактично преди появата на мухъл.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари