Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Коя от трите принцеси е най-хубава по бански Коя от трите принцеси е най-хубава по бански
Facebook Twitter Google+И докато някои звезди публикуват снимка след снимка в социалните мрежи от плажа, показващи стегнати тела и бронзов загар, то други избягват... Коя от трите принцеси е най-хубава по бански

И докато някои звезди публикуват снимка след снимка в социалните мрежи от плажа, показващи стегнати тела и бронзов загар, то други избягват всячески такива ,,изяви” и се притесняват да не ги щракнат папараците, когато са по бански.

Особено внимателни са членовете от кралското семейство на Великобритания, които знаят, че, ако такива фотоси попаднат в пресата – скандалът е почти неминуем.

Независимо от това упоритите фотографи все успяват да хванат звездите и то в момент, когато са на плажа или събират тен на яхта.

Ето няколко кадъра на принцеса Даяна, Кейт Мидълтън и Меган Маркал по бански.

Тук покойната Лейди Ди е на 31 години.

Снимките са от януари 1993 година по време на почивка в Сейнт Китс и Невис. Въпреки че по това време принцесата вече има две деца, тя може да се похвали с красива женска фигура.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари