Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Цял живот ще благодаря на колежката си за тази рецепта. Само за 2 минути премахнах нежеланото окосмяване Цял живот ще благодаря на колежката си за тази рецепта. Само за 2 минути премахнах нежеланото окосмяване
Facebook Twitter Google+Премахване на нежеланото окосмяване от подмишниците, или от където и да е, е манипулация притеснителна за нежната половина на човечеството Подмишниците са... Цял живот ще благодаря на колежката си за тази рецепта. Само за 2 минути премахнах нежеланото окосмяване

Премахване на нежеланото окосмяване от подмишниците, или от където и да е, е манипулация притеснителна за нежната половина на човечеството

Подмишниците са една много чувствителна област от тялото. Подобно на слабините там кожата е тънка и нежна.

Но, за да бъдат красиви и за да осигурят максимален комфорт и хигиена на тялото си, доста от дамите са готови на какво ли не… В това число и да издържат неприятно скубане и други не особено приятни манипулации, само и само да се справят с нежеланото окосмяване.

Кожата на подмишниците се нуждае от специални грижи.

Освен, че има потни жлези, които изпълняват своето предназначение, кожата в тази област е и много по-чувствителна, отколкото на ръцете.

Епилация на подмишниците – изпитани работещи методи, без болка, които може да направите у дома

 

1. Куркума

Куркумата помага за забавяне растежа на косъмчетата. За да използвате куркумата за отстраняване на нежеланото окосмяване подмишниците, смесете 1 супена лъжица. куркума с 2 супени лъжици прясно мляко, така че да образува паста. След това е необходимо да се намаже тази паста върху мишниците. Оставете да изсъхне и изплакнете с топла вода. Куркумата може да остави жълти петна по тялото. За да се отървете от тях, избършете петната с мляко.

 

2. Лимон и захар

Смесете 2 супени лъжици лимонов сок и 1 супена лъжица захар, за да направите паста. Нанесете тази паста за няколко минути върху тялото. Покрийте с влажна кърпа и изчакайте да се втвърди. След това рязко издърпайте.

 

3. Яйца и царевично брашно

Смесете 1 яйце с царевично брашно до образуването на смес, подобна на паста. Нанесете пастата върху подмишниците и оставете да изсъхне напълно. Когато е готово, отмийте с топла вода.

Използването на който и да е от тези методи по няколко пъти в седмицата ще ви помогне да се насладите на добрия резултат само след месец. Гарантирано след прилагане на която и да е от рецептите, косъмчетата подмишниците ще започнат да изтъняват, да падат и да се разреждат.

В допълнение, естествените съставки, които ще използвате, са богати на витамини и антиоксиданти. Те ще помогнат за успокояване на кожата и ще я направят много мека и копринена.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари