Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Изберете си вашата коса и разберете каква тайна сила ви дава … Невероятно Изберете си вашата коса и разберете каква тайна сила ви дава … Невероятно
Facebook Twitter Google+… Смятало се, че цялата власт на човека лежи в косата му. Каквото и да си мислим за суеверия и “бабини деветини”, нещо... Изберете си вашата коса и разберете каква тайна сила ви дава … Невероятно

… Смятало се, че цялата власт на човека лежи в косата му. Каквото и да си мислим за суеверия и “бабини деветини”, нещо със сигурност има вярно. 

Жените с дълга коса трябва да се доверят на интуицията си малко повече …

Разбира се, много жени сменят прическата си доста често (поне веднъж в живота на жената) …

Психолозите обаче казват, че всяка промяна в имиджа, включително прическата, е знак за вътрешни промени в дадена жена.

И не мога да не се съглася с това!

 

1. Къса коса

Тази дама запазва младостта на душата за цял живот. Мога бързо взема решения, мъдра е. Роден лидер, но често самите те отстъпват на заден план, тъй като вярват, че основното нещо е семейството и децата. Творчески личности

 

2. Дължина на косата, която покрива ушите, но не достига раменете

Това е прическата на истинска дама. Изискана, нежна, грижовна, това е просто мечта за всеки мъж. Но не се ласкайте – тези дами практически не се поддават на влиянието на някой друг, дълбоко в себе си винаги знаят какво искат и почти винаги го получават. Очарова и нежно се усмихва, а целият свят е готов да падне на краката й.

 

3. Дължина на косата до раменете, малко под раменете

Тази жена иска да защитава и да бъде защитавана … Тези дами са много гъвкави и невероятно харизматични. От тях идва някаква неуловима енергия, толкова силна, че привлича хората като магнит. Хората са привлечени от такава жена и правят правилното нещо, защото са родени психолози.

 

4. Дълга коса

Смятало се, че цялата власт на човека лежи в косата му. Жените с дълга коса трябва да се доверяват на интуицията си малко повече.

Друго характерно качество на тези жени е честността, понякога дори излишна, но всеки им прощава.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари