Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
7 прически, които издължават лицето и го правят пропорционално (Съвети+Снимки) 7 прически, които издължават лицето и го правят пропорционално (Съвети+Снимки)
Facebook Twitter Google+Не всички дами знаят, че могат да изглеждат много по-млади само с помощта на прическата си! Подходящата прическа е способна не само да подмлади лицето, но и... 7 прически, които издължават лицето и го правят пропорционално (Съвети+Снимки)

Не всички дами знаят, че могат да изглеждат много по-млади само с помощта на прическата си! Подходящата прическа е способна не само да подмлади лицето, но и да го направи пропорционално. Например, визуално да го стесни.

В допълнение, пролетта и лятото – това е най-доброто време за промени във външния вид. Ще ви разкажем за 10-те най-успешни прически.

 Те ще помогнат визуално да направите лицето си слабо. С такива прически вие със сигурност ще се чувствате уверени и привлекателни! Всички те са стилни, модерни, изящни и разнообразни.

Прическа №1: Балеаж

Тази техника се завръща отново, за да угоди на любителите си! Преходът на сенките визуално помага да се стесни овала на лицето. 

Прическа # 2: Удължена форма

Най-добрият вариант за широко лице. Благодарение на падащата коса се постига визуално “издължаване”. Лицето става тясно и пропорционално. Понякога дори изглежда, че сте заубили няколко килограма.

Прическа # 3: Висока обемна опашка

Благодарение на обема, лицето изглежда по-слабо, а тази прическа е универсална и удобна.

Прическа # 4: Каскадна прическа

Тази прическа винаги изглежда добре. Благодарение на нишките с различни дължини, овалното лице се издължава и става пропорционално.

Прическа номер 5: Път на една страна

Това е спасение за много дами! Такава прическа с печеливша асиметрия напълно отслабва лицето, а също така скрива широките скули. Основното е да изберете дясната страна на разделяне!

Прическа # 6: Ефектът на мократа коса

Прическата с ефект на мокра коса се върна на мода! С нея можете да изглеждате и по-млади.
Прекрасните къдрици, отклоняват от широките скули. В допълнение, те изглеждат стилни, смели, но в същото време женствени.

Прическа номер 7: Обем в корените

Обемът е идеалното решение за всеки ден. Тази прическа прави овалното лице изящно. В допълнение, тази прическа помага да се разсее вниманието от широкото чело.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари