Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Прощално писмо, което един мъж пише на своята жена-Изтръпнал от ужас като чул думите ѝ Прощално писмо, което един мъж пише на своята жена-Изтръпнал от ужас като чул думите ѝ
Facebook Twitter Google+Ето за какво става дума: “Един мъж искал да види, дали жена му все още го обича. Хрумнала му интересна идея –... Прощално писмо, което един мъж пише на своята жена-Изтръпнал от ужас като чул думите ѝ

Ето за какво става дума:

“Един мъж искал да види, дали жена му все още го обича.

Хрумнала му интересна идея – да напише фалшиво прощално писмо, в което казва, че я напуска.
Оставил писмото на масата и бързо се шмугнал под леглото в очакване на жена си.

Искал да провери каква ще бъде реакцията ѝ, за да види, дали тя все още го обича. Надявал се да я види как плаче за него и изпада в дълбока тъга заради решението на своя съпруг.

Когато обаче жена му прочела писмото, тя го изненадала с реакцията си. Вместо да заплаче, тя седнала и също написала нещо.
След това започнала да си танцува и пее, сякаш е най-щастливата жена на света. Мъжът се чудил какво е това и защо на нея й е толкова щастливо. Явно тя наистина е спряла да го обича.

В един момент жена му взела телефона и започнала да говори:

“Как си, миличък? Обаждам ти се с добри новини. Този моя глупак най-накрая реши да се махне. Замина си. Сега съм много щастлива и двамата вече можем да бъдем заедно, без да се крием.”

Жената затворила телефона и излязла от жилището.

Мъжът бил съкрушен, разбира се. Той не очаквал подобни реакции от съпругата си.

Излязол от изпод леглото и взел бележката на жена си, за да види какво пише. А там пишело:

“Видях ти краката под леглото. Отивам до магазина за хляб”.

В крайна сметка, мъжът осъзнал, че жена му също има добре развито чувство за хумор. Тя добре го подредила и развалила неговия тест. Но пък всичко това било за добро!

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари