Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
С какво ли не мих: мазнотията по шкафовете не излиза! Открехна ме приятелка: чак ме досрамя, че не съм се сетила сама! С какво ли не мих: мазнотията по шкафовете не излиза! Открехна ме приятелка: чак ме досрамя, че не съм се сетила сама!
Facebook Twitter Google+Дори не сте подозирали, колко е ефективно! Мазнотията по кухненските шкафове и плочки е един от най-досадните проблеми в кухнята, особено когато тези шкафове... С какво ли не мих: мазнотията по шкафовете не излиза! Открехна ме приятелка: чак ме досрамя, че не съм се сетила сама!

Дори не сте подозирали, колко е ефективно!

Мазнотията по кухненските шкафове и плочки е един от най-досадните проблеми в кухнята, особено когато тези шкафове са изработени от дърво и не искате да ползвате химикали. Какво да правим, когато мазнината не иска да се отстрани само с миене ? На помощ идва на пръв поглед очевиден трик, за който обаче малцина се сещат.

Водата трудно ще разтвори мазнината, затова трябва да приложим принципа “клин клин избива” – простичко, нали? Вижте как става във видеото, а като подсказка ще кажем, че ви трябва само обикновено олио или минерално масло :

 

Още от категорията
Коментари