Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Пациентка в спешното се оплакала, че бебето ѝ спряло да мърда, но като я отворили, лекарите останали шокирани Пациентка в спешното се оплакала, че бебето ѝ спряло да мърда, но като я отворили, лекарите останали шокирани
Facebook Twitter Google+“Детето ми спря да мърда!” С това оплакване бременна жена отишла в спешното на болница в Мексико Сити.  37-годишната Глория твърдяла, че... Пациентка в спешното се оплакала, че бебето ѝ спряло да мърда, но като я отворили, лекарите останали шокирани

“Детето ми спря да мърда!” С това оплакване бременна жена отишла в спешното на болница в Мексико Сити.  37-годишната Глория твърдяла, че е бременна, но от известно време не чувствала бебето си и се притеснявала, че може да се е случило нещо лошо.  Лекарите веднага я превели за операция, след като не могли да чуят тоновете на бебето.

Там изпаднали в шок! В корема и вагината си жената имала около килограм марихуана! Дрогата била в пакет, залепен със скоч, който се скъсал и така марихуаната попаднала в тялото на жената.

Тя така и не могла да даде адекватно обяснение на лекарите защо си мислела, че е бременна./За жената

Още от категорията
Коментари